Prometeo Tyrkiets lastbil havde 9 tusind km vej gulvtæppe, 5 tusinde Meets lastbilchauffører

Prometeon, verdens eneste firma, der fokuserer på industridæk, den licenserede producent af industrielle og kommercielle dæk fra Pirelli, sluttede Truck Cooperatives Roadshow, der blev arrangeret for 3 for første gang i år. Med sloganbakken Vi er med dig under alle omstændigheder X, 9 har kørt tusind kilometer og 29 har mødt 42 tusind lastbilchauffører på 5 punkt.

Pirelli brand lastbiler, busser, landbrugs- og OTR licenseret producent af dæk Prometeo Tyrkiets roadshow forberedt til begivenheden er opstået 25 tusinde kilometer veje mellem private Prometeo lastbil 16 Juni-9 august og 29 mødtes med kaptajnen af ​​vejen i 42 punkt i provinsen. Dækene til køretøjerne i 42-kooperativet blev kontrolleret af eksperthold, og information blev givet. Ca. 3000-kaptajnen blev forsynet med en optiker's øjenundersøgelse.

Inden for omfanget af begivenheden; information om service og produkter såsom Pro 7 / 24 vejhjælpstjeneste, Novateck-belægningsgaranti osv. Kaptajnerne blev informeret af eksperter om betydningen af ​​lufttryk i dækket og hvad der skulle overvejes. Konkurrencer blev afholdt med de givne oplysninger, og priser blev delt til vinderne. Under roadshow, salgschefer og forretningspartnere i Tyrkiet Prometeo bulunarak klar, besvarede spørgsmål om kaptajnen.

Şenocak: ıyla Vi forlader ikke vores chauffører alene med sloganet ız Vi er med dig under alle omstændigheder ”

Prometeo i Tyrkiet, Mellemøsten, Afrika, Rusland, Centralasien og Kaukasus kommerciel direktør Gokce Şenocak; "Prometeo som Tyrkiet, lastbilen xnumx'üncü vores kooperativer vi indså vi ramte vejen med lastbiler roadshowu modsætning årets Prometeo. Vi kom sammen med vores lastbilvenner og sagde 'Vi er med dig under alle omstændigheder'. Vi informerede dem ikke kun om dækket, men lyttede også til deres behov og modtog meget god feedback. I året 3 gik vi med den samlede 3 forskellige, lavede 40 begivenheder og mødtes med 111-kaptajnen. Vi sigter mod at fortsætte vores roadshow næste år. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar