Ropeway Forslag mod Boztepe i Trabzon

Şaban Bülbül, medlem af forsamlingen i Trabzon Chamber of Commerce and Industry, oplyste, at de rejste til et område, hvor svævebanen blev brugt mere end i turiststudieturen i Østrig. Når vi ser på vores plateau er der mindst 3 solid svævebane i bjergene. Vi skal ikke gøre vores vej. Vi er nødt til at bygge en svævebane. I vores land betragtes taubanen altid i turistområder, men taubanen bruges også som et transportmiddel og transportmiddel. Vi er nødt til at tænke på svævebanen ikke kun til turistmæssige formål, men også til transport. ”

TTSO-forsamlingsmedlem Saban Bulbul, Akcaabat-guvernør Soner Senel, TTSO-præsident M. Suat Hacisalihoglu, parlamentets taler M. Shadan Eren, DOKAs generalsekretær, æres Adiyaman og andre interesserede parter delte for nylig deres synspunkter på turen til Østrig og Schweiz med deres medlemmer af turen.

Bülbül understregede, at de observerer, at de faciliteter, de undersøger, giver stor betydning for aktiviteter, især for børn, og sagde: De har bygget en enorm infrastruktur med hensyn til børns tilfredshed. For uanset hvor barnet går, går familien. Skisportsstedet er også omdannet til et fantastisk aktivitetsområde for børn i sommermevsim.

DA VI MÅ TENKE TIL FORMÅLET MED TRANSPORT “

Bülbül, Bregenz'da 65 procent af kabelbiler rundt omkring i verden besøgte også Dopplemayr-fabrikken, idet de understregede, at de sagde:

Kadar Hidtil har 91 bygget 14 tusinde 800 rebeway-lignende rebsystemer i landet. Dette er den vigtigste måde at nå et sted, hvor du vil gå op ad bjerget. Der er ingen vej der. Når du går på ski, kører du med svævebane. De kører ikke en vej for ikke at forstyrre naturen. Når vi ser på vores plateau er der mindst 3 solid svævebane i bjergene. Vi skal ikke gøre vores vej. Vi er nødt til at bygge en svævebane. I vores land betragtes taubanen altid i turistområder, men taubanen bruges også som et transportmiddel og transport til bjergene og højlandet. Vi er også nødt til at tænke på svævebanen ikke kun til turistmæssige formål, men også til transportformål. Trabzon er konstant 'Square to Boztepe rebeway is done' siges han. Vi har ikke et turistmål, du vil foretage denne linje til transport. Men hvis du laver en linje fra Boztepe til Atatürk Pavilion eller Mağmat-strædet, kan det være til sightseeing eller turismeformål. Trabzon har bestemt brug for planlægning i denne retning. Vi er nødt til at genkende liften nu. ”

“ARBEJDE SAMMEN I TURISME ER VIGTIGT”

Şaban Bülbül påpegede, at Serfaus - Fiss - Laden-regionen, der består af 3-landsbyer, er et meget godt eksempel på turisme.

”De oprettede en vandsportzone i den første zone til sommeraktiviteter. Om vinteren lukker de området, og i den anden region er der skiløb og vintersportaktiviteter. De tjener indkomst ved at bruge den samme region sammen om sommeren og vinteren. 3 millioner turister kommer til et lille område med tre landsbyer. Der er en ledelsesmetode, der konstant fornyer og udvikler sig selv og handler i overensstemmelse med de besøgende krav. De tjener, de bruger det, de tjener, de tjener mere. Ikke ligesom os. Der er ikke noget synspunkt der. ”Dette sted er globalt, alle skal være sammen. Vi vil vinde sammen og forskønne og tilbringe sammen '.

Indlæser ...

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 08

NRC-konference og REMSA-messen

Januar 5 @ 08: 00 - Januar 8 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar