Domstolen, Ankara Courthouse Nedrivet Transport Transfer Center sagde at stoppe

Ankara 11 Administrative Court, Arkitektkammer Ankara Branch i Ankara Courthouse mod nedrivning af transportoverførselscentret i sagen, besluttede at stoppe henrettelsen. Arkitekters afdeling Ankara Branch beslutning, "Courthouse spillesteder, der forhindrer adgang til ændringer i planen vil føre til uoprettelige skader i retten advaret, statens lov til at stoppe ødelæggelsen af ​​staten sagde. Denne beslutning prioriterer den offentlige interesse. "

Ankara-filialen i Arkitektkammeret, som dommere Ankara Metropolitan Municipality ikke bærer Ankara Courthouse i Sihhiye, er godkendt ved afgørelse af 14.02.2017 dateret og 360 i Ankara Metropolitan Municipality Council inden for dette anvendelsesområde. offentlig transportforbindelse og adgangsafgang, overførsel, metro, minibus, bus, svævebane, monorail, Ankara transportopbevaring, underjordisk fleretages parkeringsplads "og lignende anvendelser til bestemmelse af planlægningsplanændringen og planlægningsplanen som Ankara Palace of Justice Han havde åbnet.

Ankara 11. Forvaltningsdomstolen, Ankara Altındağ-distriktet 7559-øen 6-skalaen 1 / 5000-skalaen master og 1 / 1000-skalaen implementering af zoneplanen ændres i overensstemmelse med zoninglovgivningen, urbanismeprincipperne, planlægningsprincipper og besluttede at stoppe udførelsen af ​​grunde.

I modsætning til principperne om urbanisme og planlægning

Tezcan Karakuş Candan, præsident for Arkitektkammerets Ankara-afdeling, afgav en redegørelse om emnet: I denne sammenhæng har vi gentagne gange anført, at de juridiske strukturer i byrum ikke er tilgængelige, og at denne fragmenteringsmoralitet vil gøre både transportsystemet og adgangen til loven uløseligt, og Ankara transportinfrastruktur og trafik er ikke egnet til dette. Retten besluttede at holde op med at flytte Ankara-retsbygningen ved at observere ekspertrapporten. Dette vil komme tilbage ".

"Alle vil være i vejen for videnskab en dag, der er ingen anden vej ud"

Candan i begrundelsen for retten "Selv om indsigelsen mod ekspertrapporten fra den sagsøgte administration er indsigelsesrapporten ikke en fejl i tilfælde af ændringer i lovens plan og vurderinger inden for rammerne af ekspertens vurdering af planlægningsplanen, er rapporten baseret på principperne om byudvikling, byplanlægningsprincipper og den offentlige fordel Det er blevet konkluderet, at planændringen oprettet af Ankara Metropolitan Municipality Councils afgørelse dateret 14.02.2017 og nummereret 360 er klart ulovlig. På den anden side er det klart, at hvis transaktionen er en generel reguleringstransaktion, vil det medføre uoprettelige eller umulige skader, hvis de gennemføres. Af de ovenfor anførte grunde er transaktionen omfattet af loven åben Loven i 2577, da det kan medføre skader i Ifølge artiklen blev det enstemmigt besluttet at standse udførelsen uden garanti. "" Alle vil komme ind på videnskabens vej en dag, der er ingen anden vej ud ".

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar