Hvad er Izmirim-kort, hvordan man køber, indlæser og spørger hvordan?

izmirim kart
izmirim kart

Svarene på alle dine spørgsmål om İzmirim Card er hos Ege Haber! Hvordan får man Izmirim-kort, der indsamler mange tjenester i Izmir Metropolitan Municipality, især lokalt transport, og hvordan man indlæser og spørger Izmirim Card? Alle detaljer om, hvordan Izmirim-kortbalancebelastning, applikation og forespørgelsesprocedurer udføres, er i denne nyhed. Hvis du er en af ​​de tusinder af mennesker, der bruger İzmirim Card, giver vi svarene på de spørgsmål, du spekulerer på i denne nyhed, som Ege News. Hvad er İzmirim-kort, hvor og hvordan kan man købe det? Hvis du spekulerer på, hvordan du installerer Izmirim Card og tjekker balance, er denne nyhed noget for dig. Her er svarene på alle dine spørgsmål om İzmirim-kort.

HVAD ER ISMİRİM KORT?


İzmirim Card er et betalingskort, der indeholder mange tjenester fra İzmir Metropolitan Municipality, især offentlig transport. Med Izmirim-kortet, metro- og forstæderstationerne, færgerne omkørsler og alle busser for at passere boarding passet; Efter det første boardingkort 90 min. Det andet og efterfølgende boardingkort til metroen, færgen, forstæderne eller busserne er inkluderet i boardingprisen. Et vigtigt punkt at vide om İzmirim Card er, at der ikke er nogen overførsel ret i BDFG-taksterne.

Parkeringspladser drives af Izmir Metropolitan Municipality, Bisim, Kabelbanen, Izmir Natural Life Park, Asik Veysel Recreation Area Ice Rink, Smart Toiletter til mange tjenester som 01 September 2016 dato med et bykort Izmirim Card betaling kan foretages.

Izmirim Card kan indlæses online med kreditkort eller betalingskort.

At nå IZMIRIM CARD FEE TARIFF KLIK HER!

HVOR ER IZMIRIM-KORT ​​BRUGT?

Izmirim-kort, alle kommunale busbord, alle metrostationer, alle færger ombordstigning, alt izban boarding, kabelbanen faciliteter, boarding pass, Sasalı Natural Life Park indgangsbetalinger, alle smarte toiletbetalinger, skøjteløb indbetalinger og udlejning af Izmir Metropolitan Municipality Den kan bruges i alle betjente parkeringspladser.

Sådan køber du IZMIRIM CARD?

İzmirim Card kan hentes fra alle salgspunkter og påfyldningssteder i İzmir. På dette tidspunkt er det vigtigt at være opmærksom på: 'Officielle İzmirim Card-forhandlere uden for kortene solgt på internettet, hvis de er fundet, er lukket for brug.'

Sådan installeres IZMIRIM CARD?

Upload til İzmirim Card kan udføres på relaterede punkter og over internettet. Takket være TL loading service til Izmirim Card på internettet er det ikke længere nødvendigt at søge efter Izmirim Card forhandlere og spilde tid. Du kan uploade til Izmirim Card, hvor som helst der er internet. Så hvordan uploader jeg TL til Izmirim Card fra internettet? Her er svaret på spørgsmålet, når TL-indlæsningen afsluttes med succes på izmirimkart.com.tr, sendes kortets læsepost til validatorerne i feltet. Alle enheder i feltet kan modtage 1 ur ifølge GSM-forbindelsesstatus. Når kortet vises til valideringsenheden under ombordstigning, udføres den definerede indlæsning først. Det normale boardinggebyr for den service, der anvendes efter indlæsningen, debiteres fra kortet.

Mindst en 1 TL og maksimale 100 TL uploads kan laves til Izmirim Card ad gangen via internettet, dvs. izmirimkart.com.tr, og maksimale 2 uploads kan laves uden at aktivere de ventende uploads. Alle bankkort, kreditkort og virtuelle kort, der understøtter 3D Secure, kan bruges til at uploade via internettet. Hvis du undrer dig over, hvordan du annullerer installationen, hvis det pågældende beløb ikke er lagt på kortet, selv om du læser til Izmirim Card fra internettet, er svaret X Hvis det relaterede beløb ikke uploades til kortet efter TL-indlæsningen fra internettet, kan 14 annulleres inden for dagen. Telefonnummeret angivet til aflysning (0 850 277 66 88) og www.izmirimkart.com.t er Annulleringspladen modtages via Sorun Payment Problem Notification Form inde på hjemmesiden og afsluttes inden for 1 arbejdsdage. Refusionen af ​​det relaterede beløb til kredit- / betalingskort foretages inden for 1-10-arbejdsdage afhængigt af den bank, som kortet tilhører.

HVORDAN GØR IZMIRIM CARD BALANCE FORESØGELSE?

İzmirim Card giver online upload og balance informationstjeneste over internettet. Hvordan er Izmirim Card henvendelsen? Du skal gå til online.eshot.gov.tr ​​adressen og lave en af ​​'Izmirim Card-TL loading' eller 'Izmirim Card Balance Inquiry' fanerne under overskriften Online Operations. Derefter kan du spørge balancen på dit kort ved at indtaste 11-kortnummeret og sikkerhedskoden på bagsiden af ​​dit Izmirim-kort, og du kan indlæse konturer på dit kort fra den anden titel.

ESHOT Balance Enquiry og TL-indlæsning

Forespørgsler til både gamle Kentkart og nye Izmirim-kort kan fremsættes fra centrum, nemlig fra Eshot-webstedet samt den officielle mobilapplikation fra Izmir Metropolitan Municipality. Fyldning og instruktion påfyldningstjenester vil fortsætte med at arbejde hurtigere og glattere.

ESHOT Balance Enquiry og TL Upload fra webstedet

Han går til siden herunder for at foretage forespørgsel og TL-indlæsning fra ESHOT-webstedet;

ESHOT BALANCE UNDERSØGELSE

ESHOT TL-INDLADNING

Eshot balance undersøgelse

Som medlem kan du definere dine kort, vi indtaster det specielle kortnummer på ESHOT Kentkart eller Izmirim-kort i forespørgselsboksen uden mellemrum. Derefter indtaster vi sikkerhedsbreve og starter forespørgslen. Eller vi indtaster vores kortoplysninger på indlæsningssiden og fortsætter med de næste indlæsningstrin.

ESHOT Balance Enquiry og TL-indlæsning fra mobilapplikation

For at udføre forespørgsel og TL-indlæsning fra den officielle mobilapplikation af Izmir Metropolitan Municipality, downloader og installerer du den version, der passer til din smartphone eller tablet fra nedenstående links, og i applikationen går du til İzmirim Card Balance Enquiry under afsnittet Transport. (Selvfølgelig skriver du kortnummeret uden mellemrum og bruger en aktiv internetforbindelse til forespørgsler.)

Klik på Google Play Android-applikation
Klik for Apple OIS-applikation
Klik for Windows Phone Application

Ofte stillede spørgsmål og svar

Han går til siden herunder for at foretage forespørgsel og TL-indlæsning fra ESHOT-webstedet;


Eshot-balanceundersøgelse: KENTKART BALANCE UNDERSØGELSE

Eshot TL loading: LAST KENTKART TL

For at se, hvordan det gøres Klik her...Han går til siden herunder for at foretage forespørgsel og TL-indlæsning fra ESHOT-webstedet;


Eshot-balanceundersøgelse: KENTKART BALANCE UNDERSØGELSE

Eshot TL loading: LAST KENTKART TL

For at se, hvordan det gøres Klik her...ESHOT garager er:

 • Gediz værksted og tunge vedligeholdelsesfaciliteter
 • Karşıyaka
 • Mersinli
 • Inciralti
 • Adatepe
 • Cigli
 • Lille Cigli
 • Torbalı
 • bugte
 • Urla
 • cisterne

For detaljer Klik her...ESHOT opererer i adresse İnönü Mahallesi, journalistforfatter İsmail Sivri Bulvarı No: 500, 35380 Buca / İzmir. For detaljer Klik her...
ESHOTs generaldirektorat eller ESHOT er kort sagt navnet på busselskabet i Izmir Metropolitan Municipality. Det blev oprettet den 27. juli 1943 som en virksomhed tilknyttet Izmir Kommune. Dets udvidelse er Elektrisk vandgasgasbus og Trolleybus. For detaljer Klik her...
Det er en mobiltelefonapplikation, der tilbydes gratis af Izmir Metropolitan Municipality. Med skærmen "Søg" i applikationen kan du få adgang til buslinier og stop, du kan se stoppesteder for den buslinie, du har valgt, og hvilket stop busserne er på. Når du vælger stop, kan du med en liste over busser, der nærmer sig stop, og linjerne, der passerer gennem stop.


I den officielle mobilapplikation fra ESHOT General Directorate, som du fuldt ud kan tilpasse, kan du tilføje dine valgte linjer og stop til din favoritliste og hurtigt nå dine favoritter.

Med vores applikation, som også giver dig mulighed for at indstille alarmer på de ønskede buslinjer, kan du indstille det ønskede stop på den linje, du vælger, hvor mange minutter før bussen ankommer, du vil have besked mellem de timer, du indstiller.

Med menuen "İzmirim Card" kan du indlæse –TL på dit İzmirim-kort, spørge om dets balance og se oplysninger om udløb og udløb. Du kan registrere dit İzmirim-kort til systemet, så meget du ønsker, og indstille en alarm for disse kort og modtage anmeldelse, når din saldo falder under den grænse, du har indstillet.

Du kan se stop og smartkortforhandlere omkring din placering med menuen "Nær mig" i applikationen, på kortet og på en liste. Du kan få rutevejledning og stoppe oplysninger til det punkt, du vælger. Bortset fra din placering, kan du også se punkter omkring ethvert punkt, du vælger på kortet.

I menuen "stopper nær adressen"; Du kan få adgang til stoppestederne omkring adressen, hvor du indtastede distriktet, kvarteret, gadenummer og dørnummer, og du kan få adgang til mange punkter i kategorierne såsom uddannelse, indkvartering og sundhed i Izmir i menuen "Adgang til vigtige punkter".

Du kan liste vores linjer med metro-, İZBAN- og færgeforbindelser på station og molebasis og nemt få adgang til linjeoplysninger. Derudover kan du se meddelelserne, der hører til myndigheden, og du kan nemt nå os fra forespørgsler, forslag, klagemenu. For detaljer Klik her...Load More

chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar