Kocaelis miljøvenlige busser bliver en besparelseskilde

Kocaeli Metropolitan Kommune med miljømæssig tilgang fortsætter med at være et eksempel og pioneer kommuner i Tyrkiet. Metropolitan Municipality 2015, der startede omdannelsesprojektet til naturgasbiler i 1, fornyede alle kommunale køretøjer i kommunen med naturgasbiler fra og med februar 2016. I denne retning blev naturgasomdannelse opnået, og 92 millioner 601 tusind pund blev gemt. Derudover blev kuldioxidemissioner minimeret ved brug af anden naturgas.

92 MILLION 601 TUSENT TL BESPARINGER
Med de naturgasbusser, der er implementeret af Metropolitan Municipality i bytransport, har det givet en alvorlig økonomisk besparelse. Disse arbejder, der er eksempler på andre kommuner, startede fra og med 1 i februar. I denne periode har 2016 rejst en million kilometer med naturgasbiler. 53 forbrugte millioner liter naturgas. Hvis disse køretøjer var diesel, ville 31 have forbrugt millioner liter diesel. Hidtil er der betalt 25 millioner pund for naturgasforbrug. Men siden eksemplearbejdet startede, hvis disse køretøjer havde gjort denne måde, dieselkøretøjer, ville denne service have været omkring 33 millioner 126 tusind pund brændstofforbrug. Ved at tilvejebringe naturgaskonvertering af køretøjer er 477 millioner 92 tusind pund blevet gemt.

NULLASTNING NULLET NEDT Kulhydrat
Det er af stor betydning, at 335-naturgasbusserne er grønne. Ud over at være økonomiske, miljøvenlige busser, der reducerer CO2-emissioner til næsten nul, har bidraget til de enorme miljøinvesteringer i Kocaeli Kommune, som er kendt for tidligere miljøforurening, i Kocaeli. Det faktum, at disse værktøjer består alle test og opfylder alle standarder, øger studiens værdi.

1 FEBRUAR STARTET PÅ 2016
TransportPark AŞ. General Manager Mehmet Yasin Özlü understregede, at borgmesteren for Metropolitan Municipality İbrahim Karaosmanoğlu er en person, der er meget følsom over for miljøet og lægger stor vægt på miljøvenlige tilgange. Fra februar 1 fornyede vi alle kommunale køretøjer i kommunen med naturgasbiler. Denne miljøvenlige tilgang har resulteret i betydelige økonomiske besparelser. Ved at tilvejebringe denne transformation i en tid som 2016 år, har vi også fjernet de penge, vi gav til busser med forskellen. Dette er en meget vigtig detalje i disse dage, vi synes, at besparelser er vigtige

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar