Tourism Express erstatter Eastern Express

Tourism Express kommer til Eastern Express
Tourism Express kommer til Eastern Express

Kultur- og turismeminister Mehmet Nuri Ersoy, Sarikamis-distriktet Kars, lavede en række undersøgelser.


Sarikamis Ski Centre, Katerina Pavilion, Ani Ruins og Kars Castle tur rundt om ministeren Ersoy, Ani Ruins 6 månedlige udgravning program vil blive taget ved at forklare, "Begge vil forlænge arbejdstiden samt antallet af professionelle arkæologer og kunsthistorikere vil stige." Han sagde.

Minister Ersoy sagde i sit indlæg på AK-partiets provinspræsidentskab for Eastern Express, der opererer på ruten for en "Tourism Express", at arbejdet kan påbegyndes.

Kultur- og turismeminister Mehmet Nuri Ersoy, Sarıkamış-distriktet i Kars i går aftes med East Express nået dagens program, begyndte at besøge Sarıkamış Ski Centre om morgenen. Minister Ersoy rider en snescooter, turnerede skiløjperne. Minister Ersoy, Kars guvernør Türker Öksüz, Sarıkamış distriktsguvernør Yusuf İzzet Karaman og borgmester Göksal Toksoy ledsaget.

Minister Ersoy tog til Katerina Mansion med sit følge og modtog en briefing om palæet fra provinsdirektøren for kultur og turisme, Hakan Doğanay.

Minister Ersoy flyttede derefter til Ani-ruinerne, der er på UNESCOs verdensarvsliste og kaldes "Civilisations vugge".

Minister Ersoy besøgte den illustrerede kirke, den store katedral (Fethiye-moskeen) og Ebul Manucehr-moskeen og om det igangværende restaureringsarbejde i Ani-ruinerne. Dr. Han modtog oplysninger fra Fahriye Bayram. Minister Ersoy, også med turister sohbet og tog et souvenirbillede.

Efter besøget sagde minister Ersoy i en erklæring til journalister, at Ani-ruiner i Kars er meget vigtige både for Tyrkiet.

Minister Ersoy sagde, at de har et nyt projekt for bedre at udgrave Ani-ruinerne, at designe og tildele et budget her.

”Dette projekt gennemføres fra den 1. marts. Projektet skal øge varigheden af ​​udgravningssteder til 12 måneder. Det er selvfølgelig ikke muligt at øge det til 12 måneder overalt. Jeg bad udgravningsdirektøren om at arbejde i Ani for at forlænge varigheden til 6 måneder afhængigt af årstiderne. De vil fuldføre arbejdet og bringe det. Vi vil inkludere Ani-ruinerne i 6-måneders udgravningsprogrammet i den kommende periode. Vi vil begge forlænge tiden og øge antallet af professionelle arkæologer og kunsthistorikere til at arbejde i udgravningen. Som ministeriet vil vi støtte det regelmæssigt hver måned. "

Udgravningsdirektør Prof. Dr. Bayram sagde, at Ani Ruins var et af nøglepunkterne i Turkifikation af Anatolien. Prof. Dr. Bayram sagde, "Jeg håber, at vi vil fortsætte vores arbejde meget hurtigere og med en mere beskyttende tilgang med det projekt, der blev annonceret af vores minister." sagde.

Minister Ersoy blev ledsaget af guvernøren for Kars Öksüz, borgmesteren for Kars Murtaza Karaçanta, den provinsielle direktør for kultur og turisme Doğanay, vicechef for den provinsielle Gendarmerie oberst Murat Kılıç og de relevante mennesker under besøget i Ani-ruinerne.

Minister Ersoy undersøgte senere Kars Slot og dets udkanter i byens centrum. Minister Ersoy og hans følge, der modtog information fra Kars guvernør Türker Öksüz om de udførte arbejder, gik til AK-partiets provinsformandskab efter besøget i Ebul Hasan Harakani Tomb. Minister Ersoy påpegede i sin tale her, at Eastern Express yder vigtige bidrag til byen og fortsatte sine ord som følger:

”Takket være Eastern Express har Kars været kendt i flere år. Som du ved, er Eastern Express's vigtigste pligt at levere transport, ikke en turismeekspress. Kan vi nu sætte en 'Tourism Express' på Eastern Express 'ruten med et andet system, vi vil se på det. Faktisk ville det være bedre for 'Tourism Express' at tjene, fordi turister har svært ved at finde et sted. Jeg tror, ​​det vil være økonomisk fordelagtigt. "

At minde om, at de også foretog undersøgelser i Cıbıltepe Ski Center inden for rammerne af minister Ersoy-programmet, "Du har et smukt skicenter, der kan konkurrere med Europa. Vi vil arbejde på, hvordan man øger dets kapacitet uden at skade naturen. I henhold til strukturer her begynder vi gradvist at overføre de nødvendige ressourcer. " han snakkede.

Minister Ersoy understregede, at de vil forberede Kars bedre til 2023, ”Jeg håber, at turistsektoren kommer foran husdyrsektoren i 2023, og det vil være din prioriterede sektor. Dette er meget effektivt til at få folk til at arbejde. Vi vil udføre det nødvendige arbejde. " brugte udtrykket.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer