Ankara Niğde Highway vil blive sat i drift i 2020

ankara nigde motorvej arbejder
ankara nigde motorvej arbejder

2 2018 2020 3 XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX Niğde Governor Yılmaz Şimşek undersøgte de igangværende værker på stedet og modtog information fra entreprenørfirmaets myndigheder om vejbygningsarbejder.


Gennemgang under guvernør Yilmaz Simsek, Ankara, Aksaray, Konya, Kirsehir, sagde han Nevsehir og Nigde grænser beliggende inden for Ankara-Nigde i den sidste ring af motorvejen, der strækker sig til Tyrkiets sydlige grænseovergang af motorvejsnettstedets placering.

Den samlede længde forventes at være omkring 330,25 kilometer Ankara-Nigde, hvilket indikerer, at planlagt til ibrugtagning i 2020 Highway guvernør Yilmaz Simsek, "25 kilometer sektion af motorvejen passerer gennem vores bygrænsen. Jeg håber, at; startende fra Gölbaşı'nda, når Nigde afsluttet motorvej vil ende i vandpytter skæringspunktet mellem Ankara og Nigde i det fjerne, vil blive forkortet, vores borgere er mere vigtigt at blive overladt til os tid, vi bruger på vejen, så mere fredelig, og de har lavet en sikker rejse, "sagde han.

Interessen i regionen, herunder vores provins med færdiggørelsen af ​​motorvejen, vil regionens bevidsthed og guvernør vægt stige over tid, da turisme potentiale lyn, på grund af øget industrielle og kommercielle aktiviteter i den kommende motorvej år vil vores provins gøre store bidrag til økonomien.

Som vi har set et eksempel her i dag, vil jeg gerne udtrykke min tilfredshed, at de store projekter i vores land fortsætter uformelt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer