Van Logistics Center Projekt for ærmerne rullet op!

arme til van logistik center projekt
arme til van logistik center projekt

Med sin placering blev filialerne rullet op til Van Logistics Center Projektet, som vil gøre Van, en af ​​de vigtigste byer i regionen og landet, til et logistikcenter. Projektet, som vil styrke Van's position og løfte det økonomisk, er blevet undersøgt med alle detaljer. Mål og kalender sæt. Beslutningen om at gennemføre et enkelt manglende projekt og starte.

De mest konkrete skridt er hidtil blevet taget til Van Logistics Center Projektet, som har været på dagsordenen de seneste år. Industri- og teknologiministeriet 'Van Province Logistics Center Feasibility Report' er blevet udarbejdet for Logistikcenteret, som er planlagt at blive udført ved hjælp af Vans vigtige position i regionen. Rapporten udarbejdet af DAKA, der opererer i TRB2-regionen, der består af provinser som Van, Bitlis, Hakkari og Muş på koordinationsområdet, blev annonceret til offentligheden under hosting af Van Governorship. På mødet, hvor alle detaljer i logistikcentret, der var designet som et meget vigtigt projekt for udvikling af vans industri, indenrigs- og udenrigshandel, blev delt, blev projektet annonceret, der vil blive livets vand for byen og den regionale økonomi. På mødet, der blev afholdt med Van Gouverneur Mehmet Emin Bilmezs deltagelse, blev projekternes indflydelse og fordele nævnt, og det blev understreget, at hvis 2020-10 blev implementeret i 15, ville der blive ydet store bidrag til Van inden for året. Logistik Centers projekt på dette tidspunkt, at dillendirilen øjne nu træffe beslutning om ansøgningen til at erklære Ministeriet for Van, en af ​​Tyrkiets førende logistikcentre.

Vanguvernør Mehmet Emin Bilmez deltog i 'Van Province Logistics Center Feasibility Report' Præsentationsmøde blev afholdt i Alipaşa Meeting Hall. Val Van-provinsen Logistikcenter Feasibility Report Indledning Møde ıyla blev afholdt i Alipaşa Meeting Hall med deltagelse af Van guvernør Mehmet Emin Bilmez. Under koordineringen af ​​industri- og teknologiministeriet er udviklingsagenturet Øst-Anatolien (DAKA), der opererer i TRB2 (Bitlis, Hakkari, Muş og Van), ansvarlig for forskning og udvikling af vanindustrien, indenrigs- og udenrigshandel og dermed økonomisk udvikling af TRB2-regionen og landet. For at bidrage til beslutningerne blev "Van Province Logistics Center Feasibility Report dı delt med offentligheden. Necdet Takva, formand for Van Handelskammeret, Naif Süer, Formand for vareudveksling, Memet Aslan, Formand for den organiserede industrizone, İbrahim Halil Güray, DAKAs generalsekretær, Mahmut Gedik, Formand for Van İŞGEM, Muzaffer Minister for Van, TÜMSİAD Van Branch President Süleyman Güler, Van Railways Logistikchef Bekir Calp, Van Told- og Handelschef Hayretin Yıldırım og Van Chamber of Drivers Præsident Emin Tuğrul deltog.

VED: DEN STØRSTE FORDEL I REGIONEN ER IRAN
Van guvernør Mehmet Emin Bilmez, der holdt en tale på mødet, udtalte, at de ville tilbyde deres støtte og bidrag som guvernør for Van. Fremhævende betydningen af ​​logistikcentre og iranske relationer i økonomisk henseende, sagde Bilmez, en Vores største fordel i regionen er, at Iran er mere åbent for samarbejde i forhold til fortiden i år. For at forbedre dette vil vi være vært for Urmriye-delegationen her. Vi har seriøst samarbejde om grænsesikkerhed og andre spørgsmål. Som et land er vi i en strategisk region, en fordelagtig region. Vi, som byen, skal være klar til dette. Lad os forberede vores projekt og infrastruktur. Med al mulig indsats kan jeg håbe, at vi vil falde til en periode, som vil være til vores fordel både i den politiske og regionale udvikling, og vi vil drage fordel af det alvorligt. "

"REDUKTION AF LOGISTIKKOSTNADER ER VIGTIGT FOR KONKURRENCE"
Mødets åbningstale på vegne af Brontes Consulting. Dr. Mehmet Tanyaş. I sin præsentation påpegede Tanyaş, at logistik er en af ​​de vigtige faktorer for industriel og kommerciel udvikling. Tanyaş sagde: "Logistik er et koncept ud over simpel transport og omfatter land-, jern-, sø-, luft- og kombineret transport samt opbevaring, emballering, toldklarering og værditilvækst. Andelen af ​​logistikomkostninger i salgsprisen kan variere fra 10 til 20 procent. Derfor er reduktion af logistikomkostninger vigtigt for konkurrence. Edi

"LOGISTIK INFRASTRUKTUR OG LOGISTIK AKTIVITETER SKAL BEHANDLES PÅ EN VIRKELIG MÅDE"
Tanyaş fortsatte sin tale ved at sige: "Udover logistikomkostninger er stigende produktleveringstid og leveringsfrekvenser også vigtige konkurrencefordele og kan variere helt afhængigt af effektiviteten og effektiviteten af ​​logistikstyringen. Derfor er en effektiv udvikling af logistikinfrastruktur og logistikaktiviteter nødvendig for udvikling og vækst i et land, en region, en provins og mikrobaserede virksomheder. Formålet med denne undersøgelse Sağlamak Van Province Logistikcenter Feasibility Report skal udarbejdes for at bidrage til forskning og beslutninger om udvikling af industrien, indenlandsk og udenrigshandel i provinsen Van og dermed den økonomiske udvikling i TRB2-regionen og landet. "

V VAN KOMMER I DE PROVINCIER, DER HAR DEN POTENTIALE AT VÆRE ET LOGISTIKS CENTER "
At fortælle, at logistikcentrene i verden kan være globale, internationale, regionale eller bymæssige, siger Tanyaş, for at undgå ineffektive investeringer skal logistikcentrets omfang, infrastruktur og faciliteter være godt planlagt. I denne sammenhæng blev der også taget hensyn til virkningerne af andre provinser i de internationale, nationale og TRB2-regioner ud over undersøgelsen af ​​industri- og handelssektoren i provinsen Van. Under hensyntagen til national politik og regionale dynamik, strategisk betydning og logistikcentre kan have på provinsen Van i Tyrkiet baseret på den potentielle logistik vision 'er også inkluderet. Til dette formål og med støtte fra Østlige Anatolien Udviklingsagentur er 'Van Province Logistics Center Feasibility Report' blevet gennemført i overensstemmelse med det krævede omfang og titler. Inden for denne ramme er verdenslogistiksektoren blevet undersøgt, og dens forbindelser med international handel er blevet udtalt

ØN LOGISTIKS CENTERS VÆRDI OG ROLLE I BEGRUNDET URBAN LOGISTIK M
Tanyaş udtalte, at "hvidbogen", som udgør EU's logistik sektor, er opsummeret i rapporten. "Der er et nært forhold mellem internationale og nationale transportkorridorer og logistikcentre. Etablering af logistikcentre på disse korridorer er yderst vigtigt. I denne sammenhæng er Tyrkiet oplyses om vigtige internationale transportkorridorer og logistikcentre i verden. Tyrkiet har vist sammenhængen mellem økonomi og logistik industrien, er virkningerne af udenrigshandelen og vejtransport givet oplysninger om de angivne delsektorer lignende. Logistikcentralernes betydning og rolle inden for begrebet bylogistik er angivet. Oprettelsen af ​​logistikcentre på passende steder, korrekt bestemmelse af kapacitet og god planlægning af placeringen af ​​de områder, der skal lokaliseres, afhænger af succesen af ​​de gennemførlighedsundersøgelser, der skal gennemføres. "

TANYAŞ: ALLE AKTIVITETER GENNEM
At den socioøkonomiske analyse af TRB-2-regionen blev lavet, sagde Tanyaş, "Demografisk struktur, grundlæggende sektorer, vækst, udenrigshandel og transportinfrastruktur blev undersøgt. Van er blevet evalueret med hensyn til internationale og nationale transportkorridorer, og det er blevet fastslået, at starten af ​​kommerciel mobilitet gennem Iran vil være den vigtigste udløsende faktor. Der blev foretaget en socioøkonomisk analyse af provinsen Van, og alle aktiviteter, der kunne påvirke logistiksektoren som organiserede industriområder, små industriområder, told, udenrigshandel og grossistlande blev undersøgt. "

LOGISTIKSSTRATEGI OG FORANSTALTNINGER SOM EN FÆLLES PRODUKT AF INTERESSENTER
Tanyaş fortsatte sine bemærkninger, SWOT (SWOT) analyse for Van i 2014, en SWOT analyse baseret på litteraturen blev lavet baseret på de relaterede til logistik sektoren. Tanyaş sagde: "Representerer mulige brugere af Van Logistics Center, blev 10 etableret i september på Van Commodity Exchange, Van Handelskammeret, Van Highways 11.Region Directorate, Ministeriet for Videnskab Industri og Teknologi, Van Provincial Direktorat, Van Organized Industrial Zone Directorate, Handelsministeriet Østlige Anatolien Region. Direktoratet, Centenary University, Van Ferit Melen Lufthavn DHMİ Direktorat og Generalsekretær for Østlige Anatolien Udviklingsagentur. Der er blevet foreslået en logistikplatform for logistikcentret og styringsstrukturen, opgaverne og handlingsplanen for denne platform.

P POTENTIEL KONKURRENCEEVNE TIL VAN LOGISTICS CENTER LEVERES "
Tanyaş fortsatte sin tale med følgende ord: esinde Ved bestemmelsen af ​​efterspørgslen efter Van Logistics Center blev 'Van Organized Industrial Zone og Logistics City Railway Junction Line Feasibility Study yararlan' brugt, og fremskrivninger blev oprettet til 2040 baseret på de tre mulige scenarier. I 2040 forventes det, at logistikcentrets fragtpotentiale vil være 7.912.262 tons, og dette vil være containerbelastningen på 5.301.216 tons. Det er fastlagt, hvilke infrastrukturer og overbygningsfaciliteter der skal være i logistikcentret. Det forventes, at jernbaneterminalen vil blive konstrueret af TCDD. Det blev oplyst, hvad der kunne være de konkurrentcentre, der skulle etableres i Van. To tætte logistikcentre, der skal realiseres af TCDD; Kars og Tatvan. Derfor har de potentiale til at rival Van Logistics Center. Blandt disse centre er Kars under opførelse, og Habur og Tatvan er under udbud og ekspropriation. Det antages, at Kars logistikcenter ikke kan være konkurrent, da det er placeret på separate transportkorridorer sammenlignet med Van logistikcenter. Tatvan logistikcenter er i projektfasen. Hvis dette sker, vil Van være en stor konkurrent til logistikcentret. "

"OMRÅDE KRAV ER DETECTED AS 1.000.000 SQUARE METERS"
Tanyaş bemærkede, at det samlede arealbehov blev beregnet som 591.900 kvadratmeter. "Ekspansionsområdet blev forudset som 408.100 kvadratmeter, og pladsbehovet til logistikcentret blev bestemt som 1.000.000 kvadratmeter. Der blev foreslået en generel layoutplan for dette område. Kriterierne for udvælgelsen af ​​logistikcentrets placering blev bestemt, og inden for rammerne af disse kriterier blev det fastslået, at den mest hensigtsmæssige placering var regionen nær den organiserede industrizone. Investeringsimplementeringsprojekter for menneskelige ressourcer forventes afsluttet i 2019-året, og fysiske investeringer vil blive startet i 2020-året, og de første fase investeringer vil blive gennemført i 2022. Det forventes, at projekterne til anden fase investeringer vil blive gennemført i 2023, investeringerne i anden fase vil blive startet i 2024 og vil blive gennemført i 2025. Land

"Målår er blevet accepteret i 2036 ÅR I FINANSIEL ANALYSE"
Med angivelse af at jernbanestationen og faciliteterne forventes afsluttet i 2025, sagde Tanyaş, "Detaljeret investeringsplan er præsenteret i de finansielle evalueringstabeller. Det er planlagt, at centret vil blive bygget på treasury land, og landet vil blive købt gratis. Den centrale administration vil konstruere infrastruktur og sociale faciliteter og planlægge landene og gøre dem klar til investeringerne i virksomhederne, og selskaberne vil foretage overbygningsinvesteringer efter eget behov. Selvom belastningsberegning, efterspørgselsanalyse og andre fremskrivninger er baseret på 2040 årsberegning, accepteres 2035 år som målsår i økonomisk analyse, da hovedpunktet er angivet i 2036. Beregning af nutidige værdier er baseret på begyndelsen af ​​2019-året. Ifølge den forventede arealstørrelse, samlet antal pakker, antal faciliteter og størrelser og samlede infrastrukturinvesteringer, beregnes det samlede faste investeringsbeløb som 13.596.650 Euro over nutidsværdien. Netto nutidsværdien af ​​driftsudgifter frem til år 2036 er beregnet som 7.393.708 Euro. U

"15 kommer til slutningen af ​​året"
Tanyaş brugte følgende udsagn som følger: bugünkü Indtil 2036 er nutidsværdien af ​​drift, land og lukket område (sociale faciliteter mv) tildelingsindtægter anslået som 23.777.183 Euro. Det accepteres, at tildelingsindtægten udbetales i rater over år. 50 procent af driftsudgifter og driftsomkostninger blev taget i betragtning i første fase og de resterende 50 i anden fase. Ifølge beregningerne er 2020 nået ved årets udgang under forudsætning af, at gratis land tildeles uden hensyntagen til ekspropriationsværdierne. Investeringsomkostningerne er med andre ord opfyldt i slutningen af ​​15. "(ŞEHRİVAN NEWSPAPER)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar