Offentlig transport i Istanbul 30 Gratis i august

offentlig transport i istanbul gratis i august
offentlig transport i istanbul gratis i august

30 August Victory Day-fester, der griber fat i, offentlige transportkøretøjer i Istanbul vil medbringe passagerer gratis.

Ifølge Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), 97s store sejr. begivenheder vil blive afholdt på mange punkter i byen for at fejre året for nytår med entusiasme.

Alle inviteres til at fejre sejrens dag, Istanbul vil leve uforglemmelige øjeblikke. Inden for rammerne af festlighederne vil offentlige transportkøretøjer i Istanbul også tilbyde gratis tjenester. Istanbuls borgere rejser gratis ved at læse deres kort på alle offentlige transportkøretøjer, der er inkluderet i integrationen af ​​Istanbulkart i morgen. Alle gebyrer dækkes over IMM-budgettet. Der kommer yderligere tjenester til offentlig transport i morgen.

Ansøgning, IETT, metrobus, Bus Inc. (Bortset fra lufthavnsbusser), private offentlige busser, bylinjefærger, private søtransportmotorer med offentlig transport og sporvognsstyret af Metro Istanbul, metro, kabelbane, tunnel- og kabelbanelinjer vil være gyldige.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar