Eskişehir luftfartssektor

eskisehir luftfartssektor frankrig himmel
eskisehir luftfartssektor frankrig himmel

Eskişehir Chamber of Industry (ESO) Den Europæiske Union (EU) finansierede Uluslararası International Networks for SMEs and Clustering project inden for rammerne af projektet med titlen luftfartsselskaber i Eskisehir i Frankrig har skabt en række kontakter. 17-20 Med forretningsdelegationsprogrammet, der blev afholdt i Lyon, Frankrig mellem september 2019, blev der skabt vigtige kontakter for at udvikle gensidige handelsforbindelser mellem Eskişehir og Frankrig.

Målene er klare


Eskişehir Chamber of Industry-medlemmer for at øge eksportkapaciteten i navnet på det særlige projekt, der er implementeret i Spanien, Barcelona Chamber of Commerce, Frankrig Rhone-Alpes (Lyon) handelskammer og som en lokal partner Sivas Chamber of Commerce and Industry deltager.

Projektet sigter mod at øge eksportkapaciteten for virksomheder, der opererer inden for luftfarts- og jernbanesystemer, etablere nye forretningsnetværk i Spanien og Frankrig, udvikle forbindelser mellem kamre og klynger og udvikle civilsamfundsdialog.

Vejkort

Med henblik herpå blev detaljerne om handelsdelegationen, der skal afholdes inden for luftfartsindustrien i samme region, snart drøftet med forretningsdelegationsprogrammet, der blev foretaget til Lyon. Beliggende i Lyon, Tyrkiet Generalkonsulatet i Handel og Industri Afdeling, Aviation Cluster, Automotive Cluster, tyrkisk-fransk handelskammer og Industri Afdeling og nogle virksomheder besøger ESO delegation, indholdet af det omfattende program planlagt i januar 2020 og detaljer om modpart repræsentanter og tegnet køreplanen for programmet.

Eskişehir i Europa

Behovsanalyser, workshops, eksporttræning, konsulentprogrammer, handels- og indkøbsdelegationsorganisationer, der realiseres inden for rammerne af projektet, vil give adgang til de oversøiske markeder for ESO-medlemsfirmaer og fremme af Eskişehir luftfarts- og jernbanesektorer vil blive foretaget på internationale platforme. Derudover oprettes et klynkoordinationskontor inden for ESO. Projektet sigter mod at skabe vigtige forretningsnetværk til Eskişehir-industrien.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer