Hamdi Alper Kolukısa Udnævnt til IETT Generaldirektorat

iett general mudurlugune hamdi alper kolukisa udnævnt
iett general mudurlugune hamdi alper kolukisa udnævnt

Hamdi Alper Kolukısa er udnævnt til general manager for IETT, ISTANBUL Electric Tram and Tunnel Operations (IETT).


Hamdi Alper Kolukısa blev udnævnt til general manager for Istanbul Electric Tram and Tunnel Operations (IETT), som afløser af Ahmet Bağış. Bagis, der fratrådte sin stilling den 4. september, sagde i sin fratrædelseserklæring: "Jeg forlader IETT's General Manager-stilling med et andragende, som jeg har forelagt i dag, i håb om en professionel ledelsesforståelse, men desværre kunne jeg ikke finde den."

Hvem er Hamdi Alper Kolukısa?

Hamdi Alper Kolukısa blev født i Zile-distriktet i Tokat-provinsen i 1979. Kolukısa, der dimitterede fra Atatürk University, Department of Economics i 2002, bestod eksamen afholdt af de tyrkiske væbnede styrker og dimitterede fra Military Academy i 2004 med rang af løjtnant. Ved afslutningen af ​​den 5-årige undersøgelsesperiode i Muğla Provincial Traffic Commission Member, 2014-2019 år i Mugla Metropolitan Municipality Transportation Department, der tjener som Kolukısa, sammenslutningen af ​​kommuner i Tyrkiet Transportation Commission-medlemskab, Turkey Union of Municipalities, UKOME og Regulatory Commission var ved at gøre sit formandskab. Kolukısa, indehaver af ÜDY (Transportation Senior Management) Certificate, der gives af transportministeriet. Han er gift med to børn. Han taler engelsk.

Kontakt Hamdi direkte
Kontakt Hamdi direkte

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer