Selvgenererende sporvognsstation

selvgenererende sporvognsstation
selvgenererende sporvognsstation

Station, der genererer sin energi. Metro Istanbul, et datterselskab af IMM, installerede 8,4 kw power Solar Energy System på Metris Tram stop. Systemet, der årligt er i stand til at imødekomme 7-husholdningernes elbehov, leverer den nødvendige energi til stationen.


Som det mest miljøvenlige transportmiddel gik metroerne et skridt videre for at producere deres egen energi. Inden for rammerne af det projekt, der blev indledt af Metro Istanbul, et datterselskab af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), blev et 8,4 kw-solsystem installeret på Metris Tram Stop. I alt 6 84w fleksible solpaneler blev installeret på taget af 100 venteplatformen på stationen.

Svarer til 147 træplantning om året ...

”Green Bus Stop elektrik-konceptet bruges i denne undersøgelse, og den producerede elektricitet bruges i busstoppets interne behov. Systemet genererer gennemsnitligt 10 MWh elektricitet årligt og forhindrer også 5,8 ton kulstofemission pr. År. Metris Stop-solkraftværk, der årligt er i stand til at imødekomme 7-husstandernes elektricitetsbehov, svarer til tilbagetrækningen af ​​5-køretøjet fra trafikken og plantningen af ​​147-træet.

Med dette projekt sigter Metro Istanbul at øge bevidstheden om passagerer og ansatte og tilskynde til brug af vedvarende energiressourcer.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar