Ændring af transformationsarbejder Begyndt ved Altınkayı Boulevard

Undersøgelser af transformation af transformering af Altinkayisi boulevard startede
Undersøgelser af transformation af transformering af Altinkayisi boulevard startede

Malatya Metropolitan Municipality beskæftiger sig med forandrings-, omdannelses- og renoveringsarbejder på Golden Apricot Boulevard, som er den største boulevard i Malatya, der forbinder Tecde til Maşti-krydset.

3.3 kilometer lang, 50 meter bredde af Golden Apricot Boulevard før 1.1 kilometer sektionen ind i beboelsesområdet i Metropolitan Municipality, den resterende 2.2 kilometer sektion begyndte brolægninger.

Metropolitan-borgmester Selahattin Gürkan, Golden Apricot Boulevard og fremsatte observationer, fremsatte udsagn om det arbejde, der skal udføres. Vicegeneralsekretær Latif Okyay og nogle af afdelingslederne og afdelingens ledere ledsagede turen.

Mehmet Mert, leder af afdelingen for vejbyggeri og infrastrukturkoordination, oplyste, at de begyndte at arbejde på Golden Apricot Boulevard, som er en af ​​de mest anvendte veje i Malatya med hensyn til køretøjscirkulation siden dagen for åbningen. Vi laver nu en PMT-serie inden asfalt. 2.2 åbner vores vej for trafik i løbet af dagen. ”

Gürkan: Vores boulevard vil have et endnu smukkere udseende efter landskabsarkitektur

Borgmester Selahattin Gürkan forklarede, at de er begyndt at arbejde på at gøre Golden Apricot Boulevard til Malatya og sagde: ”Vi planlagde vores Boulevard-veje som 3-afgang og 3 ankomst. Så snart 15 dage, afslutter vi asfaltværkerne her. Vi er følsomme overfor begyndelsen af ​​arbejdet og tiden til at afslutte. Da vi ikke ønsker, at vores borgere skal påvirkes negativt i disse undersøgelser, er vi følsomme over for dette spørgsmål. Fortov, belysning, landskabspleje, medium-median arbejde vil snart blive startet. Vi arbejder på at plante træer, der ikke har brug for meget vand i vores midterste median. Vores boulevard får et smukkere udseende med landskabsarkitektur. ”

Når alle vejarbejder i denne region er færdige, vil vores borgere være meget behagelige

Med betoning af, at Golden Apricot Boulevard vil være forbundet til Saray Bosna Street og forbundet til Fahri Kayahan Boulevard, sagde borgmester Gürkan: ”Vores Boulevard er i fusion med Mıhlıdut Street. For at gøre trafikken flydende sundere lavede vi et smukt kryds ved krydset mellem Altınkayı-Güngör-Mıhlıdut gader. Den største akse i denne region er den gyldne abrikos, når vi forbinder med Saray Bosna Street, som vi åbnede mod vest, får vi en ny måde i øst-vest retning. Dette vil lette bytrafikken med ringvejenes vestside. Vores boulevard er også en af ​​hovedforbindelserne på South Belt road. Når alle vejarbejder i denne region er færdige, vil vores borgere være meget behagelige ”.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.