Yenikent Yazidere Road bliver en konkret vej

yenikent yazidere måde bliver en konkret vej
yenikent yazidere måde bliver en konkret vej

Eskişehir Metropolitan Kommune, Tyrkiets testet i forskellige byer og fortsætter med uformindsket styrke succesrig vej taget konkret arbejde. For nylig afsluttet Cevizli-Bardakçı-Hankaraağaç-Gökçekuyu kvarterer, der dækker den 30 kilometer lange betonvej, og nu begyndte mellem Seyitgazi-distriktet og Ankara-motorvejen Yenikent-Yazidere-kvarterets vejarbejder mellem betonvejarbejdet.

Metropolitan Municipality arbejder fortsat på betonvej, der er både økonomisk og holder længere end asfaltvej. I distrikterne Inönü, Seyitgazi og Tepebaşı, efter at arbejdet var afsluttet Ankara-vejen forbund Kalkanlı-Aksaklı-Yenikent-Büyükdere-Yazidere og Seyitgazi distriktscenter mellem den vigtigste arteriel vej, begyndte man at udvide betonvejen. Begynder at hæve standarderne for vejholdene, vil vejens bredde fra 6 meter til 8 meter efter betonvejens arbejde begynde.

Borgmester for Seyitgazi Uğur Tepe, der gav information om undersøgelserne, sagde: 30 kilometer Cevizli-Bardakçı-Han vej efter den konkrete vej nu nu mellem Yazdere-Yenikent-Aksakli-Buyukdere Metropolitan Municipality begyndte at arbejde. Jeg vil gerne takke alle vores hold med vores borgmester Yılmaz Büyükerşen og vores generalsekretær Ayşe Ünlüce, som gav stor betydning for undersøgelserne om dette emne. ”

5 vej forbinder det store kvarter og hovedvejen til distriktet centrum af Ankara på grund af trafikbelastningen er tung på grund af Metropolitan Municipality embedsmænd erklærede, at undersøgelsesområdet får transport service, chauffører advaret om at overholde trafikskilte og pegepunkter.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar