Antalya natbuss planlagt

antalya natbusservice gange omarrangeret
antalya natbusservice gange omarrangeret

Antalya natbussplaner Omorganiseret; Antalya Metropolitan Municipality, offentlig transport om vinteren for at forhindre offentligheden har gjort problemer. Start med applikationen om natten 23.00'de køretøjer der starter om natten, 60 minutters rejseintervaller, afgangs- og destinationspunkter bevæger sig tovejs. Køretøjer foretager deres sidste ekspedition kl. 03.00.

Metropolitan Municipality Department of Transportation Planning and Rail System er begyndt at anvende vinternat i offentlig transport. Borgmester Muhittin Böcek sagde: For at forhindre borgere i at blive ofre for offentlig transport i byen, fortsætter vores natteture om vinteren. Natten giver borgerne bekvemmelighed transport til hele Antalya. Med den beslutning, der er truffet af UKOME, vil 23.00'de køretøjer, der starter om natten om vinteren 60 minutters intervaller, gå ud. Køretøjer, der afgår og ankommer til afgangs- og destinationspunkter, foretager deres sidste flyvninger ved 03.00

FORORDNING OM LINJER

Der blev foretaget ændringer i linjerne med natflyvninger i henhold til passagertætheden. Inden for dette omfang blev VS18-linjen, der leverer service på ruten Varsak-Sarısu, fjernet, og VF44-linjen, VNSAK-fakultetslinjen, begyndte at arbejde. UKOME vurderede også kravene fra borgerne, og efter anmodning er LF01-linjen, der løber mellem Lara og Fakultet, blevet tilføjet til natflyvningerne. Den stærkt brugte 10 kilometer Konyaaltı-Lara linje vil også give uafbrudt transport mellem 58.7 / 08 og 7 kilometer, der løber mellem KL24 og Bus Station-Airport.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar