EGO modtager 10 kvindelig buschauffør til offentlig transport

ego offentlige transportkøretøjer får kvindelige bus soforu
ego offentlige transportkøretøjer får kvindelige bus soforu

EGO til at modtage 10 kvindelig buschauffør til offentlig transport; Generaldirektoratet for EGO, Ankara Metropolitan Municipality, åbnede en eksamen for at ansætte kvindelig buschauffør af 10 i offentlige transportkøretøjer.


10 Capital City kvindes chauffør kandidat, der ansøgte om EGO til ansættelse hældte sved i mundtlige og praktiske eksamener.

KOLLEKTIV TRANSPORT KØRETØJER

Kandidater, der først er blevet underkastet mundtlig eksamen, EGO 5. Han blev underkastet en praktisk test om manøvrerings- og køreteknikker i regionen.

EGOs generaldirektør Nihat Alkaş, der sagde, at de kandidater, der har succes med eksamenen evalueret af EGO-kommissionens embedsmænd, vil gennemgå testkørsler på avancerede køreteknikker og ringe til de kvindelige chaufførkandidater, sagde han:

Iyla Efter ordrer fra vores borgmester Mr. Mansur Yavaş organiserede vi denne test for at få en kvindelig chauffør af 10. Vi ønsker at komme videre med forskellige tilgange ved at bære kvindernes elegance til gaderne i Ankara. Jeg ønsker, at denne proces vil være gavnlig for EGO og venner, der tager eksamen. Hvis vi kan øge antallet af busser i fremtiden, ønsker vi at øge antallet af chauffører. Vi er også meget glade for at dele din spænding her. ”

TAK TIL PRÆSIDENTEN SLOW

Defne Durusu, chaufføren, der deltog i testen, sagde ”Jeg ansøgte for første gang som buschauffør. Jeg er meget interesseret i buskørsel. Jeg tog lektioner om dette. Mine forældre ved ikke om denne jobansøgning. Hvis jeg bliver ansat, vil min familie blive overrasket F Fadime Özaslan sagde, orum jeg arbejder som arbejder på en fabrik. Jeg er meget nysgerrig efter at køre en stor bil. Jeg vil gerne takke præsidenten for Mansur for at give kvinder en sådan jobmulighed ..

En anden chauffør ved navn Burcu Güvercin, der understregede, at kvinder kan foretage buskørsel uden problemer og at Metropolitan Municipality støtter denne forståelse, der forhindrer social diskrimination, sagde, orum jeg tror, ​​at kvinder kan håndtere ethvert job. Jeg vil især takke vores borgmester Mansur Yavaş for at have givet os denne mulighed ..

ego offentlige transportkøretøjer får kvindelige bus soforu
ego offentlige transportkøretøjer får kvindelige bus soforu


chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar