Ekol Logistics og den italienske UBV-gruppe slutter sig til kræfter

skole og italiensk ubv-gruppe magt kombineret
skole og italiensk ubv-gruppe magt kombineret

Ekol Logistics, der fortsætter sin vækst på den internationale arena, har underskrevet et langsigtet samarbejde med den italienske UBV Group. Ekol, der sigter mod at øge servicekvaliteten ved at udvide sit filial- og distributionsnetværk, vil udvikle sine transportaktiviteter i Italien hos UBV Group-organisationen fra 2020.

UBV er markedsleder inden for international grupperingstransport med en omsætning på over 130 millioner euro og opererer med sine egne faciliteter i alle vigtige industriområder i Italien.

Ved evaluering af samarbejdet mellem to ambitiøse logistikaktører på det europæiske marked sagde Ekol-formand Ahmet Musul, at UBV Group og Ekol, der har mere end 60 års erfaring inden for sektoren, har lignende egenskaber og sagde, at de ønsker at skabe en langsigtet fremtid for både virksomheders ansatte og kunder.
Med at bemærke, at samarbejdet er meget vigtigt for Ekols strategiske udvikling på det europæiske marked, sagde Mosul: ”UBV har sine egne anlæg i de vigtigste industriområder i Italien. Ekols kunder vil drage fordel af faciliteterne her og øge produktiviteten. Vi skaber en ny servicekvalitet på de vigtigste steder i Italien med kombinationen af ​​UBVs lokale viden og tilstedeværelse i regionen med Ekols logistik 4.0-strategi og tilpassede løsninger. ”

UBV Groups præsident Pietro Porro sagde, at han er stolt af dette joint venture, og sagde, at Ekol har oplevet en sjælden kvalitet i Ekols team og faciliteter i multinationale virksomheder og sagde: ”Med aftalen har Ekols teknologiske know-how og daglig service til Europas 67-destination Vi tilføjer målet om at servere. 10 er blevet det førende transportselskab i Europa inden for overlandsforsendelser til Italien gennem daglige forbindelser til strategiske forbrugs- og produktionsområder. Vi kombinerer vores medarbejders oplevelse og Ekols forståelse af ekspertise. “

Inden for rammerne af samarbejdet vil Ekol støtte udviklingen af ​​UBV i de lande, hvor det opererer. Derudover vil Ekol øge den operationelle ekspertise ved at tilbyde installation i UBVs eksisterende kontorer. I henhold til vækstplanerne for begge virksomheder planlægges ordren, som nu er 150 tusinde pr. År, at blive forhøjet til 300 tusind ordrer om året inden for tre år. De leveringer sker mellem Tyrkiet og Italien 96 timer.

UBV Group med sit verdensomspændende agenturetværk leverer nationale og internationale transporttjenester til land, luft og sø med sin videnopsamling til 141 hovedkvarter i Italien og i udlandet.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar