Gaziantep Gaziray - Nuværende projekt

gaziantep får gazir
gaziantep får gazir

Gaziantep Gaziray - Agenda-projekt - Gaziantep får Gaziray; Gaziantep Metropolitan Municipality og Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD) afholdes i samarbejde med byen "Gaziray" -projektet for byggeriet fortsætter fortsat.

Metropolitan-borgmesteren Fatma Şahin, der har været vært for mange civilisationer og taget skridt til at minimere det stigende trafikproblem på grund af intens migration i byen handel, industri, turisme og historie beliggende på den historiske Silk Road, overpass, vejudvidelse, nye veje i hele byen. Mens man forsøger at aflaste trafikken med værker som kryds, på en måde, følger den også nøje Gaziray-projektet.

Hvem vinder Gaziray Tender

Bud blev afgivet den 11. marts 2016 og  Vis Gülermaks fulde profil Gaziray-projektet, der er iværksat af joint venture-gruppen, tjener mellem Xpinum- og Mustafa Yavuz-stationer med en 25 kilometer lang 17-station.

Der er nye stadioner, busstationer og nye boligområder på ruten, der forbinder det lille industriområde og det organiserede industriområde.

Klimaanlæg og sikkerhedssystem, især forstæderne med alle former for komfort, vil tjene projektet, befolkningen på 2 millioner Gaziantep vil yde et vigtigt bidrag til bytransporten.

Hvornår afsluttes Gaziray?

Med Gaziray, som planlægges afsluttet i slutningen af ​​2021, sigter det mod at transportere 100 tusind mennesker om dagen i den første fase. Projektets infrastruktur- og overbygningsudbud blev afholdt den 11. marts 2016 i Ankara TCDD Generaldirektorat, og opførelsen blev foretaget af joint venture-gruppen Gülermak - Kolin - Kalyon.

Gaziray 3 skal bygges i scenen

5 km fra den eksisterende 25 km jernbanelinje, 7 km (5 forstæder, 2 km fra den underjordiske (Gar-stadion) af linjen, der skal bygges i tre etaper som Oduncular-Gar, Gar-stadion (underjordisk passage) og Stadium Başpınar. 2 passagerer, 1 belastning), 18 km med 4 linjer (2 forstæder, 2 andre tog) og 16 stationer på linjen genopbygges. Længden på linjen vil være 25 km og rejsetid 30 minutter. Prisen på linjen er 1.5 milliarder TL

Gaziray stopper

Gaziray-stationer bygget som 16-stationer er som følger;

 1. Başpınar
 2. OSB 3
 3. OSB 4
 4. Dolice
 5. stadion
 6. Grand Seigneur
 7. Bus Station
 8. Kayaönü
 9. TEDAŞ
 10. Topraklık
 11. hospitaler
 12. Togstation (Hovedbanegård, sporvogn)
 13. Göllüce Medical Center
 14. Seyrantepe
 15. Flere fagfolk, der hedder mustafa yavuz
 16. skovhuggere

Kort over Gaziray

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar