Guvernør Akbıyık Undersøgte på Hakkari Ski Resort

guvernør gjorde observationer i akbiyik hakkari skisportssted
guvernør gjorde observationer i akbiyik hakkari skisportssted

Guvernør Akbıyık Undersøgte ved Hakkari Ski Center; İdris Akbıyık, guvernør i Hakkâri, besøgte det høje skicenter 2.500 og det nye pisteområde for 4 meter, som blev afsluttet i skisenteret 3500 højde.

Guvernør Idris Akbiyik besøgte Ski Center, som ligger ca. 12 kilometer fra byens centrum. Provinsdirektør for ungdom og sport Reşit Güldal mødtes af guvernøren Akbıyık, hvor opførelsen af ​​de afsluttede fire-stolelifte og de nye investeringer vil blive foretaget om de oplysninger, der er modtaget fra de pågældende.

Guvernør Akbiyik afgav en erklæring til pressemedlemmerne i skisportsstedet, sagde; Uz Vi skaber en kunstig sø i skisportsstedet. Jeg håber, at dette sted vil bringe både vinterturisme og sommerturisme. Vi har også et hotelprojekt her. Den særlige provinsielle administration afgav budet. Med 150 senge. Jeg håber, at dette projekt vil blive afsluttet indtil 2 år. Skiområdet Hakkari vil være et vigtigt skisportssted for dem, der kommer fra Irak og Iran såvel som de omkringliggende provinser. ”

Vores guvernør Hr. Idris Akbiyik erklærede, at skicentret blev åbnet en måned før den normale sæson og lukket en måned for sent; ”Derfor er det en vigtig mulighed for skienselskere og vinterturisme. I år vil vores skielskere være i stand til at stå på ski på en længere bane ved hjælp af en mere komfortabel skilift. Jeg håber, at denne udvikling af Hakkari, udvikling og udvikling af bjergturisme med andre værdier sammen med troturisme forventes at give et vigtigt bidrag. Så guvernør Akbıyık, personale her i opgaven med at ønske bekvemmelighed.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar