Star of Logistics skinner med opstart

logistikstjerne skinner med startups
logistikstjerne skinner med startups

Logistikbranchen kunne lide digitalisering. Mange nystartede virksomheder, der så behovene, kom ind i sektoren og førte manuelt og papirarbejde til digitalt. Startups tilbyder tjenester, der endnu ikke er leveret i transport, og digitalt udførte transaktioner giver kunderne omkostningsfordele på op til 40 procent

Transportsektoren Leader, KPMG Tyrkiet Yavuz Oner sagde teknologien har sat sit præg på logistikbranchen. Med oplysning om, at de nystartede virksomheder, der begyndte at levere service inden for logistik med de ideer, der vil løse problemerne i sektoren i de senere år, var succesrige, sagde Öner: ”Den manuelle transportarrangør gav en betydelig effektivitet, tid og omkostningsfordel ved at flytte virksomheden til digital. Digitaliseringen af ​​transportorganisation er en ødelæggende ændring i sektoren. ” Öner gav følgende oplysninger om de stigende startups inden for logistik:

Løsningerne af digitale transportorganiseringsplatforme fremskyndede værkerne. I den manuelle proces var priserne for virksomheder, der ønsker at sende, ikke gennemsigtige, og informationssystemet var lukket for kommunikation. Udviklingen af ​​FreightHub var et godt eksempel på den ødelæggende indflydelse i branchen. FreightHub, der kun startede som en platform, blev med tiden en transportarrangør og blev en rival mod de velkendte mærker som Kuehne & Nagel, DHL og UPS. Organiseringen af ​​digital transport giver kunderne adgang til forskellige tilbud, arrangerer deres egne forsendelser og sporer dem samtidigt. Kunder betaler mindre end 40. De digitale transportorganiseringsplatforme, der tilbydes af Startups, giver omkostningsgennemsigtighed og muliggør en effektiv styring af en forsendelse under transportprocessen.

Den teknologiske udvikling mødes med tillid til sektoren. Freightos har investeret over US $ million i 94 fra amerikanske venturekapitalister og europæiske organisationer i samarbejde med CMA CGM, en førende virksomhed i branchen. Tyskland-baserede FreightHub sikrede 20 millioner dollars til A Investment Tour FreightHub, der kom ind på markedet hos 2016, er nu den førende inden for logistikteknologi i Europa.

Sæt et eksempel til maritim

Foreslå Yavuz fra KPMG Tyrkiet, terrestrisk han bemærkede, at denne ændring blev set med interesse som den maritime industri. Öner, ”Ledende maritime virksomheder kan også tilpasse sig denne tendens og udvikle deres egne platforme. Tidligere fandt et lignende samarbejde sted mellem Maersk og IBM. Som et resultat af dette samarbejde er den globale block chain-platform, TradeLens, dukket op. I de kommende år kan 'softwaren som en tjeneste' -model være det vigtigste konkurrencekriterium i den maritime sektor. ”

I den maritime sektor, IMO 2020-regulering af skibe, der bruges til at begrænse svovlindholdet i det brændstof, der blev anvendt i forslaget, skabte dette også en ny mulighed for nystartede virksomheder. Öner sagde, durum Dette har skabt efterspørgsel efter mere effektiv brug af brændstof blandt rederier. Opstart begyndte at give en klar analyse af, hvilken rute der skal følges for optimal brændstofbrug under transport. Searoutes.com tilbyder tjenester til identifikation af ruter, der sparer brændstof i overensstemmelse med nye standarder og sikrer bæredygtighed, og lover 10 reduktion i brændstofomkostninger.

Asset tracking med sensorer

Yavuz Öner understregede, at sporing af armaturer i transportsektoren er et af de vigtige spørgsmål på dagsordenen. Öner sagde:

”Tidligere var kunderne ikke i stand til at spore deres forsendelser. Opstart foretog også en løsning for at løse dette problem. For eksempel har Hawkeye360, der bruger radiofrekvens til at overvåge bevægelser i luft, land og sø, investeret $ 16,3 i USA. Clearmetal, der forudser transporttid ved hjælp af maskinlæring og muliggør sporing af lastning, har også investeret $ 12 i USA. Det er uklart, om disse startups fortsætter med at vokse ved kun at tilbyde opfølgningsmuligheder. Fokus er på det faktum, at sporingsteknologi fortsat eksisterer i integration med digitale transportarrangører. På nuværende tidspunkt tillader en platform kaldet ContainerXChange samtidig overvågning af installationen. ”

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar