Ingen køretøjer til besættelse af fortove i Kocaeli

Kocaelide ingen fortovskøretøjer, der besætter fortovene
Kocaelide ingen fortovskøretøjer, der besætter fortovene

Kocaeli Metropolitan Municipality Department of Municipal Police teams i mange dele af byen for at skabe fred og offentlig orden for borgerne arbejder hårdt. Trafikpolititeam, bydækkende køretøjer på fortovets køretøjer inspicerer fortsat for køretøjer, der er parkeret på. Borgere, der går på fortovsområdet for de køretøjer, der anvender kriminelle procedurer for de køretøjer, der besætter parkeringspladsen, tiltrækker også Yediemin.

OVERTRÆDELSES- OG Både parkeringsafgift


Izmit og Gebze distrikter i byens centre for storbyens trafikpolititeams, der stramt udfører deres arbejde, Kocaeli Police Department dirigerer med de motoriserede enheder. Køretøjer, der besætter fortovene, som er vigtige for fodgængere at gå komfortabelt i byens centrum, rapporteres til sikkerhedsstyrkerne, og straffeprocedurer anvendes. Efter den kriminelle proceskøretøjer bliver Metropolitan Traffic Police Police-hold taget af administratoren parkeringsplads. Ud over de sanktioner, der er skrevet i overtrædelse af fortovet, betales også overtrædelse af 50 TL-parkeringsafgift.

MEDDELELSE TIL 153

Metropolitan Municipality Police Department hold, fodgængere, der besætter fortovene, tildelte køretøjer Trafiklov nr. 2918 og kommunens ordrer og forbud trækker Yediemin-parkeringspladsen. Følsomme borgere til at undgå besættelse af fodgængerbelægninger, når de opdager en sådan situation, kan Metropolitan kommunes callcenter ringe til 153.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer