Kayseri Erciyes Introduceret med thailandske turisme

Kayseri Erciyes Introduceret med thailandske turisme
Kayseri Erciyes Introduceret med thailandske turisme

Kayseri Erciyes blev introduceret til turistselskaber i Thailand, der blev identificeret som et marked inden for rammerne af den nye turist- og salgsstrategi.

I promotionsmødet Kayseri-Erciyes, der blev afholdt i Bangkok, Thailands hovedstad på initiativ af Turkish Airlines Kayseri-direktoratet, mødtes Kayseri turistbureauer og hotelembedsmænd med repræsentanter for turistbureauer, der opererer i Thailand.

Potentialet for samarbejde blev evalueret i den organisation, hvor turismen mødtes. De naturlige skønheder i Kayseri, især Erciyes, blev forklaret i turistens og kulturelle rigdomme i regionen, og der blev leveret en-til-en-interviews.

hvilket indikerer, at mange mennesker ønsker at gå til Bangkok fra Thailand til Tyrkiet Tyrkiets ambassadør i universet Dağdelen Akgun, "folk vil tænke på Tyrkiet i Thailand normalt kommer deyince Cappadocia, og jeg ser de var meget imponeret fra Kappadokien. Jeg er sikker på, at de, der vil tage til Cappadocia med præsentationer og præsentation af Kayseri, vil vende sig mod Kayseri ”.

THY Kayseri-direktør Fatih Inan sagde: ”Vi afholdt den første fase af Kayseri-promotionsværkstedet med dette møde. I den anden fase ønsker vi at være vært for thailandske agenturer i Kayseri. Derefter planlægger vi at begynde at sælge. Faktisk overvejer THY en særlig pris for Thailand-Kayseri-flyvninger, ”sagde han.

Deltager i programmet i Thailand Erciyes Inc. Bestyrelsesformand. Murat Cahid Cıngı gav turistoperatørerne detaljerede oplysninger om skiinfrastrukturen i Erciyes og regionens muligheder.

Dr. Erciyes påpegede, at de udvider deres internationale forfremmelsesnetværk dag for dag. Murat Cahid Cıngı sagde: ”Som Erciyes AŞ prøver vi at nå nye markeder hver dag. Sydøstasien er en af ​​dem. Fordi mange mennesker fra denne region kommer til Cappadocia. Vi kan rumme de gæster, der kommer til Cappadocia i et par dage i Erciyes med salgsfremmende aktiviteter i disse regioner. Til dette formål etablerede vi en marketingstrategi med THY. Som en afspejling af dette introducerede vi Erciyes i Bangkok sammen med turisterne i Kayseri. Ved denne lejlighed blev der afholdt forhandlinger med de store turistbureauer i Thailand og regionen. Vi fortalte agenterne, at vi kunne være vært for de turister, de sendte til Cappadocia i Erciyes, og at infrastrukturen til dette var klar. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar