Havde EM i Tyrkiet Flight Netværk

Transport-, maritime anliggender og kommunikationsminister Ahmet Arslan, Europe Airports Council (ACI) ved Airport Hub Connection Report, udvidelse af Tyrkiets flynetværk, den 10-årige periode, 591 procent, 1. i Europa med hensyn til vækstrater i verden, den 7. rapporterede, at det steg til køen.


Arslan erklærede i sin erklæring, at Airport Hub Connection Report fra European Airports Council (ACI) blev annonceret, og i den nævnte rapport rangerede Istanbul Atatürk Airport 20. plads blandt de 7 hurtigst voksende lufthavne i verden inden for global hub-forbindelse.

I analysen foretaget i henhold til hubforbindelsesforøgelserne i perioden 2007-2017 understregede Arslan, at Atatürk lufthavn er den første europæiske lufthavn med en stigning på 591 procent og den eneste europæiske lufthavn i verden, og i placeringen er Moskva 10. og Lissabons 12.. Den tredje oplyste, at Bruxelles rangerer 14.

Arslan påpegede, at Istanbul Atatürk Airport ifølge sidste års data rangerede som 20. på listen over 4 lufthavne højst i Europa.

Ataturk lufthavn; Arslan påpegede, at Frankfurt, Amsterdam og Paris indtog sin plads på listen efter Charles De Geulle lufthavne, og at Heathrow Airport var på femtepladsen.

Arslan understregede, at Atatürk lufthavn blev rangeret som 591. i 2007 som det hurtigst voksende knudepunkt i Europa med 13%, og sagde: ”I direkte forbindelsesflyvninger rangerede Atatürk på 10. pladsen i Europa i 9. Mens lufthavnen steg til 2007. pladsen i 20, blev den lufthavn, der udviklede de mest direkte flyvninger i Europa med en stigning på 2017 procent på 5 år. " han snakkede.

Tyrkiets Arslan erklærede, at sammenkædningsstrategi en detaljeret analyse af ACI-rapporten om de strukturer, der er rapporteret i Turkish Airlines (THY) -forbindelserne, der evalueres i en separat kategori, og Golflande med THY deres indvirkning på europæisk hubforbindelse, sagde han i rampelyset.

Arslan påpegede, at THY, som havde en andel på 2007 procent på markedet i 0,6 i tilslutningsflyvninger fra Europa til andre dele af verden, øgede denne sats til 2017 procent i 3,6, og i tilslutningsflyvninger fra Europa til Asien THY Han sagde, at det inden for 10 år havde øget sin markedsandel fra 1,1 procent til 4,6 procent.

I rapporten er Tyrkiet et lille fald i 2017 i de europæiske flyforbindelser (6 procent) oplevet, at stedet givet, at overfører ministeren Aslan, det forræderiske kuppforsøg fandt sted den 15. juli, angrebene gjorde for at forhindre den vækst, det opnåede i Tyrkiets luftfart, bærbare computere og forbuddet mod al protektionistisk På trods af politikken rapporterede den, at Tyrkiets civile luftfart fortsatte med at vokse.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer