Metro Istanbul for at foretage køb af togets chauffør

metro istanbul togchauffør
metro istanbul togchauffør

Metro Istanbul tog driver til at købe; Metro Istanbul AŞ, et datterselskab af Istanbul Metropolitan Municipality, tilføjer nye lokomotivførere til sit team for at styrke sit personale. Referencer kariyer.ibb.istanbul startede kl. Det sigter mod at støtte kvinders beskæftigelse ved at udstede job, der er åbne for alle.

Istanbul Metropolitan Kommune Istanbul datterselskaber af Metro Inc., 154,25 13 km linje betjener særskilte systemer i Tyrkiets største by jernbane operatør position. Med mere end 158 millioner passagerer hver dag på 844-stationen og med 2-køretøjet beskæftiger virksomheden 2 tusind 690 mennesker.

Efter ordrer fra Istanbul Metropolitan Kommunes borgmester Ekrem Imamoglu fik investeringerne i jernbanesystemer fart i den nye periode. Metro Istanbul, der driver disse jernbanesystemer på vegne af Istanbul Büyülşehir Kommune, har besluttet at tilføje nye lokomotivførere til sit personale.

Støtte til kvinders beskæftigelse ...

Fra og med december 2019 arbejder METRO ISTANBUL for at yde sikker og komfortabel service til beboerne i Istanbul med 614-lokomotivfører og 70-førerløst personale til beredskab til undergrundsbanen.

Ansøgninger foretages online

Kandidater, der ønsker at arbejde i forstadsbanesystemer som metro og sporvogn, kan indsende deres ansøgninger inden 20 december 2019 fredag kariyer.ibb.istanbul vil være i stand til. Succesfulde kandidater vil deltage i Train Drivers Training Program. Kandidater, der med succes gennemfører 4 månedlig træning, hvor der gives tekniske og teoretiske kurser, har ret til at modtage deres certifikater.

I Istanbul er den ekspanderende metro, sporvogn osv. kandidaterne, der vil bruge bybanetransportkøretøjer; Han elsker Istanbul og sit arbejde og tror på holdånd.

Andre krav til anvendelse er:

  • I det mindste tekniske gymnasium kandidater eller erhvervsskoler, der leverer formel uddannelse; Elektrisk - Elektronik, Automotive, Motor, Informationsteknologier, Computer, Rail Systems, Mechatronics, Automation and Mechanical afdelinger,
  • At have mindst kørekort i B-klasse og psykoteknisk certifikat,
  • Efter at have afsluttet sin militærtjeneste for mandlige kandidater,
  • Ikke har nogen hindringer i arbejdsskift,
  • Residens på den europæiske side af Istanbul.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar