Borgmester Güler inspiceret Çambaşı Plateau Bungalowhuse

guler cambasi yaylasi bungalowhuse undersøgt
guler cambasi yaylasi bungalowhuse undersøgt

Borgmester i Ordu Metropolitan Municipality Mehmet Hilmi Guler, Kabaduz by Çambaşı Plateau bygget i undersøgelserne fundet i bungalowerne.


Bungalowerne, som for nylig blev åbnet i Çambaşı Plateau, vandt påskønnelsen af ​​alle fra 7 til 70, der ønskede at komme væk fra byens stress. Bungalowerne, der tiltrækker opmærksomhed med deres komfort og specielle design, overrasker dem, der ser borgerne med deres unikke naturudsigt. Samtidig transporteres de sne-motoriserede bungalower af borgere, mens de nyder en unik rejse.

"IKKE fra Tyrkiet, de anmoder om, at NERESİ BUR er i verden"

Bungalowerne er bare give udtryk medbringe stemme projekter i verden, ikke kun i Tyrkiet hær Metropolitan borgmester Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde: Wez Vi fortsætter vores bestræbelser på at forbedre vinterturismen i Ordu og gøre Ordu levelig i hver sæson. I denne sammenhæng byggede vi bungalower i Çambaşı Plateau, som er et af Ordus foretrukne steder i sommer- og vinterhalvåret. Dette sted er omhyggeligt designet. Ingen komfort. Med åbningen af ​​bungalowerne viste alle stor interesse fra 7 til 70. Ikke kun fra Tyrkiet, de spørger, hvor er der hermed verden. Indtil maj er alle vores forbehold fulde. Derfor tilføjer vi nye til bungalowerne efter hård efterspørgsel. Det er et ekstraordinært værk. Hvis jeg har brug for at give en note til bungalowerne, er det et 5-stjernet hotel

“5 STJERNET HOTELL RIS TIL DEN 5. GULV”

Ordfører Güler sagde, at løftene holdes én efter én, og sagde, 5 Vores 5-stjernede hotelværker fortsætter i Çambaşı Yaylamız. Den rå konstruktion er færdig, og XNUMX. sal er nået. Derefter indledes miljøregler. Vores damværker fortsætter her. Med vores projekter bevæger Ordu sig hurtigt i retning af at blive en Ordu-by. Vi holder vores løfter ”.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar