Lokale biler TOGG lytter til dig, forstår og lærer dig

lokal bil forstår dig, lytter til dig og lærer dig
lokal bil forstår dig, lytter til dig og lærer dig

Med husbilens smarte bil og funktionen 'internet af objekter' omdannes den til en ny generations smart mobilitetsenhed, der lytter til dig, lærer dig, integrerer dig og dermed gør dit liv lettere.


Tyrkiets Cars Initiative Group (TOGG) blev annonceret via en animation udgivet i to forskellige stel, havde bilens intelligente kørsel funktion, der introduceres til borgerne med tOGGer officielle kvidre konto i slutningen af ​​2019 forårsagede stor spænding indenlandske bilproducenter introducerede SUV og herunder sedans.

Animationen viser opfyldelsen af ​​verbale kommandoer, der gives til det intelligente køresystem for en person, der forlader huset og går på arbejde. I animation, bilen, internet af objekter har understreget teknologien.

Animationen understregede også, at bilen kan forstå stemningen hos den person, der bruger køretøjet takket være sensorer og kameraer. Selv med disse sensorer kan den omgivende belysning i køretøjet også variere afhængigt af førerens tilstand.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar