Præsident Erdogan modtog oplysninger om Galataport-projektet

præsident modtager information om erdogan galataport-projekt
præsident modtager information om erdogan galataport-projekt

Præsident Recep Tayyip Erdoğan foretog undersøgelser i Galataport-projektet. Præsident Erdoğan flyttede fra sin bolig i Kısıklı til Galataport-projektet i Beyoğlu. Modtagelse af oplysninger om det igangværende projekt blev Erdogan hilst velkommen af ​​Ferit Şahenk, formand og administrerende direktør (administrerende direktør) i Doğuş Group.


Næstformand Fuat Oktay, kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy, miljø- og urbaniseringsminister Murat Kurum, transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan deltog også i besøget.

Præsident Erdoğan deltager derefter i den første jernbanesvejseceremoni i Gayrettepe Istanbul lufthavns Metro.

Om Galataport-projektet

Galataport eller tirsdag Market Cruise Port Project Et havn og byomdannelsesprojekt beliggende ved kysten mellem Karaköy Wharf og bygningen af ​​Mimar Sinan University Fındıklı Campus. Projektet sigter mod at bygge en ny krydstogterminal, ventepladser, billetbænke, brugsområder for myndigheder, toldfrie butikker, tekniske områder, hoteller, restauranter og andre kommercielle virksomheder.

Galataport-projektets introduktionsfilmRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar