Godstog afsporet i USA Rullet ind i floden og flammet

Godstog afsporet i USA Rullet ind i floden og flammet
Godstog afsporet i USA Rullet ind i floden og flammet

På grund af jordskredet blev toget, der transporterede tonsvis af stenkemikalier, sporet, toget, der blev afsporet, rullet ind i floden og vendte tilbage til slagmarken. Adressen til billederne, et godstog i USA, afsporede på grund af klipper, der faldt ned fra bjerget. Med det brændstof, der lækker fra toget efter ulykken, det kemikalie, det bærer, kombineret med en flamme. De øjeblikke, hvor de to officerer, der sad fast i ulykken, kom af toget, blev afspejlet i kameraerne.


I ulykken, der skete, to ingeniører af CSX-toget, der rullede ud i floden og formåede at komme ud af lokomotivet med deres egne midler. Maskinerne overlevede angiveligt ulykken med lette ridser.

CSX sagde i en erklæring, at toget var væk fra sporene på grund af jordskredene, der opstod omkring kl. 7, og klipperne rullede til floden Big Sandy River, og flammerne blev sagt. Ulykken fandt sted i County Draffin, 160 kilometer sydøst for Lexington, Kentucky.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar