BTS 'kamp mod eksil i TCDD bringer resultater

Kampen mod BT i tcdd gav resultater
Kampen mod BT i tcdd gav resultater

TCDD-personale Ünal Karadağs beslutning om at blive fjernet fra hans stilling i Izmir og eksileret til Malatya blev trukket tilbage som et resultat af kampen fra ledere og medlemmer af United Transport Staff Staff Union.


Kampen for Ünal Karadağ, et medlem af United Transport Staff Staff Union (BTS), der blev eksileret til Malatya ved at afslutte sin pligt i Izmir af TCDD, gav resultater. Politiet, der havde skubbet BTS væk fra TCDD-hovedkvarterets bygning, måtte vende tilbage fra sin beslutning og delte notatet om, at Ünal Karadağ, der blev udvist, sagde, at han vil fortsætte sin pligt i Izmir, som er hans hovedkontor efter 3 måneder.

United Transport Staff Staff Union afgav en pressemeddelelse foran TCDD-hovedkvarteret i dag efter forhandlingerne, pressemeddelelser og sit-in for Ünal Karadağ, der blev eksileret fra TCDD fra sin position i Izmir og sendt til Malatya. Taler i pressemeddelelsen afholdt med deltagelse af CHP İzmir Stedfortrædende Selin Sayek Böke, KESKs medformand Aysun Gezen, Eğitim Sen præsident Feray Aytekin Aydoğan og medlemmer af KESK's udvalg, BTS præsident Hasan Bektaş, Han sagde, at han var kendt for sine kompromisløse udnævnelser og politiske kadrer og sagde: ”Denne beslutning, der blev truffet i strid med loven, bør opgives så hurtigt som muligt. Denne urimelige og ulovlige eksil vil blive trukket tilbage med vores organiserede kamp. ”

Efter et par timer efter meddelelsen delte TCDD informationsnotatet og erklærede, at Ünal Karadağ vil vende tilbage til Izmir efter 3 måneders midlertidig tjeneste.

“TCDD REMAINS MED ULYKKER, UNICENSE”

BTS-formand Hasan Bektaş erklærede, at fagforeningsmedlemmer Ünal Karadağ blev eksileret fra Malatya, hvor han arbejdede den 10. februar 2020 uden nogen grund, og at de havde en sit-down-handling i går, da der ikke var positive resultater fra forhandlingerne med TCDD. Bektaş erklærede, at fagforeningsmedlemmer og ledere blev taget ud af TCDD General Directorate-bygningen i Ankara med magt og sagde, ”I dag forhindres vores venner, der vil gå på gulvet for at møde TCDD General Manager, fra at komme ind i bygningen. "Kravene fra en fagforening om at mødes med General Manager, efter at have oplevet en første i TCDD's historie, blev kaldt til sikkerhedsstyrkerne, og omgivelserne og gulvene i den institution, vi arbejder i, blev blokeret."

Medlemmer af De Forenede Transportmedarbejdere forbinder en pressemeddelelse foran TCDD-hovedkvarterets bygning for at reagere på beslutningen om at forbyde Exal Karadağ.
Foto: BTS

I en tale med offentligheden om, at TCDD har været kendt for ulykker, uudnævnte aftaler og politiske kadrer i de sidste 20 år, sagde Bektaş: ”Vi ved meget godt, at de embedsmænd, der blev udnævnt til institutionen sammen med de officerer, der solgte offentlige arbejdere på TİS-skrivebordet, stod bag denne eksilbeslutning. Det var ikke overraskende, at TCDD General Manager og pro-unionen tog beslutningen om eksil ved at gå sammen i TCDD General Manager i dag såvel som forhandlingerne med regeringsembedsmændene på TİS desks i stedet for at beskytte de offentlige arbejderes rettigheder og interesser.

Bektaş sagde: ”Vi opfordrer endnu en gang fra dette synspunkt til at eksilere en person, der ikke har nogen 'undskyldning' andet end at være forenet, som er hårdtarbejdende, erfaren og har en jernbanesamling med sin familie. Denne beslutning, der er truffet i strid med loven, bør opgives så hurtigt som muligt. Denne urimelige og ulovlige eksil vil blive trukket tilbage med vores organiserede kamp. ” Efter meddelelsen, i henhold til de oplysninger, der blev videregivet til fagforeningen fra TCDD, blev bemærkningen "Unal Karadag blev midlertidigt sendt til Malatya i 3 måneder, hvorefter det blev aftalt, at det vil fortsætte med at arbejde i Izmir, som er den vigtigste arbejdsplads, og de nødvendige operationer blev udført af Generaldirektoratet for TCDD." den blev delt.

BTS-MEDLEMMER blev fjernet fra TCDD-bygning med NAT-POLITIK

BTS-medlemmer blev fjernet fra generaldirektoratets bygning af politiet klokken 23.30 natten efter sit-in-aktionen mod eksil i går på TCDD. Den 13. februar 2020 blev TCDDs generaldirektorat, efter pressemeddelelsen med FMC og dets filialmedlemmer, efter at fagforeningsmedlemmet Ünal Karadağ blev eksileret fra Izmir til Malatya under navnet rotation, samme dag efter det negative resultat af mødet med TCDD General Manager og lederen af ​​den relevante afdeling. en sit-in blev indledt på gulvet. (UNIVERSAL)


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar