GUNCELs National Automobile Museum, Gunsel Art Museum, blev oprettet.

Gunsel Art Museum of GUNSEL, National Car of TRNC blev oprettet
Gunsel Art Museum of GUNSEL, National Car of TRNC blev oprettet

Cirka 20 værker af cypriotiske og tyrkiske verdensuddelte kunstnere finder sted i "Günsel Art Museum", som åbner i Nicosia Derebo den 700. februar, dagen for hvilken Günsel vil blive forfremmet.


“Günsel Art Museum” af “Günsel”, vores lands indenlandske og nationale bil, blev oprettet. "Günsel Art Museum", hvor cirka 700 værker af de cypriotiske og tyrkiske verdensuddelte kunstnere finder sted, åbner samme dag med introduktionen af ​​"GÜNSEL", der fremmes på Elexus Hotel den 20. februar.

Günsel-familien giver betydning for samfundets integritet og formidler delingen af ​​Cyperns kulturelle identitet med det nationale og internationale kunstmiljø med det etablerede museum. Cirka 700 værker af prisvindende kunstnere fra Cypern og den tyrkiske verden udstilles på museet. Museet vil omfatte olie- og akrylmalerier, originale tryk, indgraveringer, linoleum, silkeskærm, litografi, træaftryk samt skulptur og keramiske værker.

"Gunsel Art Museum" fra "GUNSEL" blev oprettet ... "Vi vil gøre det muligt for Cyperns kulturelle identitet at blive delt med det nationale og internationale kunstmiljø ..."

I nærheden af ​​East University University of Fine Arts and Design, leder af grafisk afdeling og direktør for Günsel Art Museum, Assoc. Dr. I sin erklæring om Kunstmuseet sagde Erdoğan Ergün Günsel, at “GÜNSEL”, den første nationale og indenlandske bil fra TRNC, tillader fødslen af ​​kunstmuseet med sine bidrag til kultur og kunst.
At konstatere, at museer er et af fokusene for effektive sociale uddannelsesinstitutioner, national og international deling, og også giver samfund en historisk fordel med moralske og moralske værdier. Dr. Ergün sagde, at “Günsel Art Museum” vil formidle delingen af ​​Cyperns kulturelle identitet med det nationale og internationale kunstmiljø i Nicosias centrum.

Assoc. Dr. Ergün sagde, ”Vores mål er at opdrage en fremtidig generation, der elsker kunst. Vi tilbyder vores besøgende en stor samling af moderne værker og periodiske udstillingshaller som helhed, et omfattende museum, hvor de kan være vidne til produktion og produktion. I vores museum, hvor tildelte kunstneres permanente og permanente værker udstilles, kan ca. 700 værker ses. ”

Dette diasshow kræver JavaScript.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar