TÜVASAŞ 20 Kontinuerlig rekruttering Oral eksamen Resultater annonceret

touvasas permanent arbejdsindtagelse mundtlige eksamensresultater
touvasas permanent arbejdsindtagelse mundtlige eksamensresultater

Tyrkiet Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) 20 Køb af Labour annoncerede Kontinuerlig Oral eksamensresultater meddelelser for tekst og mundtlige eksamensresultater bestemmes de vigtigste og reservelister.


Tyrkiet Wagon Industri tiltrængt plads i enheder af Generaldirektoratet for 4857 og relaterede
Verbale eksamensprocedurer, der skal ansættes i status som løbende arbejdstagere inden for rammerne af forordningerne, blev udført af eksamensudvalget nedsat med myndighedens samtykke 18-19-20 februar 2020.

Indsigelsesprocessen mod eksamensresultaterne vil blive gennemført inden for rammerne af ansøgninger, der skal indgives til det generelle dokumentregistreringskontor inden for to (to) arbejdsdage (den 2/28 / 02-2020 / 02/03) fra TÜVASAŞ Generaldirektorat. Ansøgningerne fra de kandidater, der ikke indgiver deres appel til TÜVASAŞ Generaldirektorat og sender deres ansøgning pr. E-mail, fax, mail og fragt, vil ikke blive vurderet.

De kandidater, der har succes med den mundtlige eksamen, vil blive informeret skriftligt om de mundtlige eksamensresultater.

For de faktiske og erstatningslister for de mundtlige eksamensresultater KLIK HERchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar