Transportstøtte givet til 3 785 sundhedsfagfolk i portforbud i Gaziantep

Transportstøtte blev givet til tusinde sundhedsudbydere i gaziantep gadeudgangsrestriktioner
Transportstøtte blev givet til tusinde sundhedsudbydere i gaziantep gadeudgangsrestriktioner

Servicestøtte blev ydet til sundhedsarbejdere og borgere, der blev udskrevet fra hospitalet i udgangsforbudet, som blev bekendtgjort i weekenden af ​​Gaziantep Metropolitan Municipality som led i kampen mod Corona Virus (COVID-19).


Mens foranstaltningerne mod Corona Virus, der opstod i Kina den 12. december og blev til en global epidemi på kort tid, øges dag for dag, er omfanget af de gennemførte foranstaltninger for at forhindre stigningen i antallet af sager udvidet. I denne henseende har Metropolitan Municipality underskrevet en eksemplarisk undersøgelse og leveret transporttjenester til sundhedspersonale og patienter, der er udskrevet fra hospitalet for at forhindre, at der opleves eventuelle klager i udgangsforbudet i 30 byer, hvoraf 31 er i landet.

Inden for rammerne af udgangsforbudet, der blev annonceret den 11.-12. Til 18.-19. April, var i alt 3 sundhedsfagfolk og 785 borgere, der blev udskrevet fra hospitalet, fordel af transporten, der var organiseret af køretøjsfordelingsmyndigheden i hovedstadskommunen.

På den anden side udtrykte sundhedspersonalet også deres tilfredshed med at understrege, at transporttjenesten er af vital betydning og de embedsmænd, der hjalp de patienter, der er udskrevet med at gå til deres hjem.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar