Den vigtigste del af Kanuni Boulevard åbnes for trafik i Trabzon!

Den vigtigste del af den lovlige boulevard i Trabzon blev åbnet for trafik
Den vigtigste del af den lovlige boulevard i Trabzon blev åbnet for trafik

2,4 km fra Kanuni Boulevard, hvis konstruktion er under opførelse, tages i brug for at aflaste den stigende trafikmængde af Trabzon, som har en vigtig position i handelskorridoren, der forbinder Europa med Asien.


Kryds mellem Çatak-1, Çatak-2, Uğurlu, Aydınlıkevler og Kireçhane og 360 m Karşıyaka Efter færdiggørelsen af ​​sektionen med viadukten blev 28 km fra Kanuni Boulevard, som blev projiceret som en samlet længde på 14,5 km, åbnet for trafik.

Inden for projektets omfang er den 4,4 km lange tunnelsektion mellem Star Junction på Black Sea Coastal Road og Halit Kobya Junction; 4,3 km lang Stadium Connection Road parallelt; Afsnit 3,4 km mellem krydset Akyazı Köprülü og Uğurlu Köprülü kryds blev afsluttet og taget i brug.

Inden for rammerne af det 2 × 3-sporet delte vejstandardprojekt er der 22 tunnelforbindelser, 8 dobbeltrør og 1 enkelt rør, 9 tunneler og 31 broer og dobbeltbro og 24 broer.

Med Kanuni Boulevard-projektet, der adskiller Trabzon City Crossing og Black Sea Coastal Traffic, vil bytrafikken blive lettet.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar