Læger, der behandler patienter med covid-19 informerede sundhedsministeren

læger, der behandlede covide patienter, gav information til sundhedsministeren
læger, der behandlede covide patienter, gav information til sundhedsministeren

Minister for sundhed Fahrettin Koca mødtes med læger og sundhedspersonale, der behandlede Covid-19-patienter via videokonference. Minister Koca modtog information om tilstanden hos de patienter, der blev behandlet i forskellige provinser og behandlingsprocesserne.


Påmindelse om, at coronavirus-epidemien truede både verden og vores land, bemærkede minister Koca, at den største byrde var på skuldrene for sundhedspersonale i denne svære periode. Sundhedsminister Koca fortsatte sine ord som følger:

”Vores sundhedsfagfolk, hvis antal når op til 1 million 100 tusind, er vores største styrke. Jeg ved, hvilken svær kamp du er i. På den ene side er du i fare, mens du prøver at redde liv. Vi distribuerede 24 millioner kirurgiske masker, 3 millioner N95-masker, 1 million beskyttelsesoveraller og briller til vores hospitaler.

Vi tror, ​​at jo tidligere vi starter behandlingen af ​​patienter, desto mere kan vi stoppe ankomsten af ​​åndedrætsbesvær og intensiv behandling. Vi synes, det er vigtigt at starte disse stoffer i den tidlige periode. Det er ekstremt vigtigt, at du gør en indsats for at beskytte vores medarbejdere. ”

Læger gav minister Koca detaljerede oplysninger om Covid-19-patienter på deres hospitaler. De læger, der sagde, at der ikke var noget problem med medicinsk udstyr og beskyttelsesmateriale, takkede minister Koca.

Mødet blev også hørt om behandlingsprotokoller, stofbrug og intensivplejeprocesser.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar