Metropolitan Support til håndværkere, der arbejder i den offentlige transportsektor i Bursa

storbystøtte til håndværkere i bursa
storbystøtte til håndværkere i bursa

Inden for omfanget af "Covid 19" -foranstaltningerne reduceres satsen for personer, der bruger offentlig transport i Bursa, med 65 procent på grund af grunde som transport i offentlig transport, indskrænkningen begrænset til 20 år og under 88 år, og Metropolitan Municipality får i opgave at forhindre ofre for de håndværkere, der arbejder i den offentlige transportsektor. post.


Da hele verden Tyrkiet er også under domænet 'Covidien 19' næsten alle sektorer af de foranstaltninger, der træffes for at forhindre udbruddet af den finansielle følelse af kedsomhed optrapper, en af ​​de mest berørte områder i denne proces var den offentlige transport. For at forhindre spredning af epidemien faldt procentdelen af ​​dem, der bruger offentlig transport i Bursa med 50, 65 procent, med betingelsen om ikke at få mere end 20 procent af den kapacitet, der blev bragt til offentlige transportmidler og restriktionerne på gaderne over 87 og under 88 år gamle. Metropolitan Municipality udfører sine offentlige transportaktiviteter i Bursa ved hjælp af private offentlige busser udover Burulaş, og anvender forskellige formler, især for private offentlige busser, der kommer til randen af ​​finanskrisen.

Vi er sammen med vores håndværkere

Bursa Metropolitan Municipality borgmester Alinur Aktaş mødtes med cheferne for private offentlige buskooperativer i Bursa centrum, İnegöl, Mustafakemalpaşa og Gemlik distrikter for at undgå denne proces med mindst mulig skade. De foranstaltninger, der skal træffes under processen 'Covid 19', blev drøftet på mødet, der blev afholdt i Burulaş-bygningen, hvor Ulaş Akhan, generalsekretæren for Metropolitan Municipality, og Mehmet Kürşat Çapar, General Manager for Burulaş, deltog. Udtrykket af, at antallet af offentlig transport falder i Bursa med 87-88 procent, sagde borgmester Aktaş: ”Vi foretager ikke offentlig transport på egen hånd. Vi har vigtige interessenter. Vi har private offentlige busser i centrum, Inegol, Mustafakemalpasa og Gemlik. Sammen stræber vi efter at bringe vores folk hjem til arbejde om morgenen og fra arbejde til hjem om aftenen. Især i de sidste 20 - 25 dage blev tallene alvorligt påvirket. Vores notables blev også alvorligt påvirket af denne proces. Som Metropolitan ville det aldrig være muligt for os at forblive ufølsomme over for dette spørgsmål. Først og fremmest vil jeg gerne takke alle vores venner. I denne proces kom vi ikke på dagsordenen med intensive metroer og busser. Der var måske nogle få undtagelser i de tidlige dage, det er alt. Der var også en særlig indsats fra private offentlige busser til at udføre transporten i overensstemmelse med 50 procents regel. Hvad vi kan gøre for denne gruppe håndværkere, har vi hørt om det. Vi ved ikke, hvordan processen vil fortsætte. Alle transportnumre er under zapturapt, vi kender dem alle. Derfor er vi ved deres sider og bag dem med hensyn til at blive understøttet af både brændstof og chauffør. Så længe de fortsat er i en holdning, der ikke vil påvirke vores servicekvalitet. Vi vil også have support og bidrag relateret til maskedistribution. Jeg håber, at vi vil bruge denne urolige proces sammen uden problemer. Jeg takker alle vores venner for deres ofring. ”

Bursa private offentlige busser håndværkekammeret Sadi Eren og lederne af kooperativer i offentlig transport fra distrikterne takkede præsident Aktaş for deres støtte og bidrag.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer