Grå vægge af kapital, farverig med strejf af malere

hovedstadens grå vægge er farverige med strejf af malere
hovedstadens grå vægge er farverige med strejf af malere

Ankara Metropolitan Municipality farver fodgængerovergange, broer og tomme vægoverflader i hovedstaden med maleriets magiske indslag. Med projektet implementeret af Metropolitan Mayor Mansur Yavaş underskriver malere fra hovedstaden kunstneriske værker i mange dele af byen. Maleren olenol Karakaya og hans team udstyrede Elmadağ Entrance Bridge Underpass, Cinnah Caddesi Kuloğlu Underpass og Eldre og Youth Information Access Center Underpasses med Ankara katte- og tulipanmalerier.


Ankara Metropolitan Municipality farver fodgængerovergange, broer og tomme vægoverflader i hovedstaden og dens distrikter med harmoniske og æstetiske præg.

Projektet initieret af Metropolitan-borgmesteren Mansur Yavaş og implementeret af Department of Urban Aesthetics, fodgængerovergange, broer og tomme grå betonvægge; Kunstneren olenol Karakaya og hans team mødes med tegningerne.

PROJEKTSTYRELSEN STARTET LANGT

Kunstneriske værker skabt af samarbejdet af maleren olenol Karakaya og 7 malers samarbejde er også meget værdsatte af borgerne.

Şenol Karakaya, der sagde, at de ville genoplive hovedstadens symboler ved at male, gav følgende information om værkerne:

”Jeg er meget glad for at deltage i dette projekt, der blev lanceret af vores Metropolitan-borgmester Mr. Mansur Yavas i november 2019. Vi ønsker at give folk et kunstnerisk perspektiv, blive en moderne by og bringe kunstgalleriet på gaden. Vores præsident ønsker også, at Ankara skal slippe af med de grå vægge. Til dette formål deltager vi i dette projekt. Ved at introducere kunstneriske gadekonstruktioner ønsker vi at bringe liv i byerne og bringe naturen og farverne til folk blandt stenbygninger. ”

Maleren Rabia Karakaya, som malede hovedstadens mure med sin kone olenol Karakaya, sagde: ”Vores mål er at samle folk med valmuer, når de går til deres altaner, vinduer og gader. Tilføje en visuel fest til byen. Vi er klar over dette projekt med den værdi, som vores præsident Mansur Yavas giver kunst og kunstnere. Vi gør vores bedste for at gøre Ankara til en farverig by ved at farve de grå gader. ”

SYMBOLER I KAPITALREINVENTIONEN

Malerne, der transformerede Elmadağ Entrance Bridge Underpass, Kenan Evren Boulevard Underpass, Cinnah Avenue Kuloğlu Gågadeundergang og Ældre- og ungdomsinformationscenter Underpass til en visuel fest med deres magiske hænder; Den indeholder også symbolerne på hovedstaden, såsom Ankara-katten, Ankara Cigdem og Ankara White Pigeon og tulipan.

En 61-årig borger ved navn Kalender Akbal sagde, at han udtrykte sin tilfredshed med murernes farvning, ”et arbejde værd for Ankara er startet. Vi følger af værkerne, som Mansur præsident lægger vægt på kunst. Vi lever blandt betonbunker, og vi åbner op med disse naturlige farver. Sultan Akbal sagde, at han maler som en hobby og henleder opmærksomheden på malerierne, mens han passerer gennem undergangen. Det er også fordelagtigt at være lavet specielt til undergange, fordi det ikke blev bemærket, at der var en undergang, når man krydsede. Jeg takker også præsidenten for Mansur for den værdi, han giver Ankara og kunstnerne. ”

Dette diasshow kræver JavaScript.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar