Covid-19 Hygiejneinfektionsforebyggelse og kontrolvejledning fra TSE til industrielle

guide til forebyggelse og kontrol af hygiejneinfektioner til industrielle
guide til forebyggelse og kontrol af hygiejneinfektioner til industrielle

“Covid-19 Hygiejne, infektionsforebyggelse og kontrolvejledning” blev udarbejdet af eksperterne fra det tyrkiske standardinstitut (TSE), som vil være en guide i kampen mod industrivirksomheder med Covid-19.


Vejledningen vil være en vejledning i kampen mod industrielle organisationer mod Covid-19 inden for hygiejne og infektionsforebyggelse. Minister Varank sagde, at vejledningen sigter mod at give industrielle i alle sektorer information om procedurer til forebyggelse af infektioner og kontrol, og sagde: ”Vejledningen sigter mod at få industrier i alle sektorer til at lære om infektionsforebyggende og kontrolprocedurer. De forholdsregler, vi har taget os af medarbejdernes, besøgendees, leverandørers helbred, dvs. alle interessenter i industrielle virksomheder. Vi pålægger ikke virksomheder store omkostninger. Så vi foreslår, at der træffes enkle, men effektive foranstaltninger. ” sagde. Ved at bede industriorganisationer om at være opmærksom på alle anbefalingerne i manualen, hvis de ønsker at fremstille sikker og hygiejnisk produktion på deres faciliteter, sagde minister Varank: ”Det vil ikke kun vejlede virksomheder, mens de bekæmper epidemien. Det vil også sikre, at virksomhederne overholder pålidelige og hygiejniske produktionsstandarder, der er nødvendige i post-epidemiens periode. Vi vil kontrollere virksomhederne i overensstemmelse hermed og give COVID-19 Safe Production Certificate i form af et internationalt kvalitetscertifikat til dem, der består inspektionen. ” brugte udtrykket.

Bemærk, at certificeringen, der skal foretages af TSE, vil medføre vigtige fordele for industrialisterne, sagde Varank, ”I den kommende periode vil denne type certificering blive mere fremtrædende i international handel. Mere opmærksomhed vil blive rettet mod, om udenlandske kunder opfylder de hygiejniske betingelser for de virksomheder, de har at gøre med. De, der udfører produktion under sikre forhold, vil også blive den dominerende af markedet. Vi planlægger at udvide denne certificeringsaktivitet, som vi vil starte med industrielle anlæg, til andre sektorer i fremtiden; vi ønsker at sætte følelsen af ​​tillid i centrum for alle økonomiske aktiviteter. ” han snakkede.

Minister Varank afholdt en pressekonference på ministeriet for at introducere guiden udarbejdet af TSE-eksperter og inkluderer de foranstaltninger, der skal træffes i kampen mod Covid-19 i industrielle virksomheder. Minister Varank bemærkede, at de siden de første dage af pandemien har været med succes at bekæmpe virussen takket være den effektive politik, de har gennemført under ledelse af præsident Erdoğan. Minister Varank, der udtrykte, at de indtager en dynamisk tilgang på alle områder af offentlig administration med en total mobiliseringsånd, sagde i sin tale:

Vores røde linje: Som Ministeriet for Industri og Teknologi har vi på enhver platform udtrykt, at vores prioritering er arbejderne i de skridt, vi har taget i denne periode. I tæt samarbejde med vores interessenter i den virkelige sektor forhindrer vi mulige klager. Men mens vi sikrede kontinuitet i produktionen, var vores røde linje medarbejdernes sundhed.

UTROLIGE HJÆLER: Tyrkiet kommer fra kraftindustrien. Industriprodukter udgør mere end 180 procent af vores eksport på 90 milliarder dollars. 5 og en halv million arbejdere, der arbejder i fremstilling, er navnløse helte for denne succes. Vi har bestræbt os på at opretholde denne solide infrastruktur bedst muligt under epidemiprocessen. Guide til hygiejne, infektionsforebyggelse og kontrol Covid-19 afspejler denne ånd.

VI TEGNER RAMMEN: I tråd med epidemiens forløb og de indgående krav har vi aldrig vedtaget en forståelse af at standse produktionen helt. Vejledningen, vi har udarbejdet, sigter mod, at industrialister i alle sektorer skal have information om procedurer til forebyggelse og kontrol af infektioner. De forholdsregler, vi har taget os af medarbejdernes, besøgendees, leverandørers helbred, dvs. alle interessenter i industrielle virksomheder. Vi har tegnet en ramme, som alle vores industrielle nemt kan anvende.

Holdbarhed VIL ØGE: Vi leverede en konsekvent og fleksibel tilgang i guiden. Vi pålægger dog ikke store omkostninger for virksomheder. Så vi anbefaler enkle, men effektive tiltag. Under pandemiske forhold skal virksomheder strengt overholde disse regler. Hvis disse regler følges; Effekten af ​​epidemien på produktionen vil falde og forsvinde, den reelle sektors modstandsdygtighed over for pandemien vil stige, og med forbedringen i den udenlandske efterspørgsel vil vores producenter komme foran deres konkurrenter i den efterkovide periode.

SIKKER PRODUKTIONSCERTIFIKAT GIVES: Denne vejledning hjælper ikke kun virksomheder med at tackle epidemien. Det vil også sikre, at virksomhederne overholder pålidelige og hygiejniske produktionsstandarder, der er nødvendige i post-epidemiens periode. Industrifaciliteter vil kunne anvende TSE, hvis de opfylder standarderne i manualen og udfører deres processer i overensstemmelse hermed. Ansøgeren vil inspicere virksomhederne i overensstemmelse hermed og give COVID-19 Safe Production Certificate i form af et internationalt kvalitetscertifikat til dem, der består inspektionen.

DET vil give fordele: Dette dokument giver nogle vigtige fordele for vores industriister. Det får medarbejderne til at stole på deres arbejdspladser og bidrage til produktivitetsstigninger. Det vil tilskynde til produktion, der er egnet til menneskers sundhed, og fjerne de spørgsmål, forbrugerne har i tankerne om hygiejne og sanitet. I den kommende periode vil denne type certificering blive mere fremtrædende i international handel. Der vil blive lagt mere vægt på, om udenlandske kunder opfylder hygiejnekravene hos de virksomheder, de handler med. De, der udfører produktion under sikre forhold, begynder at dominere markedet.

DER ER ANDRE SEKTORER NÆSTE: Vi planlægger at udvide denne certificeringsaktivitet, som vi vil starte med industrielle anlæg, til andre sektorer i fremtiden; Vi vil sætte følelsen af ​​tillid i centrum for alle økonomiske aktiviteter.

“FREMSTILLERE SE, AT MÅLET, SOM DET TAGER, BRUGER”

Minister Varank sagde på et spørgsmål om den seneste situation i Covid-19-testen i OIZ'erne: ”Dette var en applikation, som produktionsfaciliteterne krævede af os. Covid-19 test for ansatte, der arbejder i industrielle virksomheder. Ingen er således i tvivl om at sikre et sikkert produktionsmiljø. Vi arbejder her med vores sundhedsministerium, især med hensyn til vores arbejderes komfort i denne sag. de har netop oprettet laboratorier til at tjene industrien og teste de udtagne prøver. Når vi ser på testhastigheden, kan vi se et tal på 3 promille. Dette er meget glædeligt for os. Producenterne ser også, at de foranstaltninger, de træffer, fungerer, ”sagde han.

“11 VIRKSOMHEDER GIVER ANVENDELSER”

Minister Varank besvarede spørgsmålet om, hvilket stadium ansøgningerne er i de standarder, der er udarbejdet af TSE for tøjmasker:

Som TSE har vi oprettet og offentliggjort vores standarder for at beslutte, hvilken tøjmaske, der skal købes på markedet, især for borgerne, så de ikke behøver at bekymre sig. Virksomheder, der producerer i overensstemmelse med disse standarder, gælder TSE med både facilitetsinformation og prøveprodukter. Efter detaljerede laboratorieundersøgelser af disse får de et TSE-overensstemmelsescertifikat. Fra i dag har 11 virksomheder indgivet deres ansøgninger om at få TSE-certifikater, nogle af dem har afsluttet inspektionsprocesserne i produktionsanlæggene, og laboratorietest af maskerne er startet.

For “Covid-19 Hygiejne, infektionsforebyggelse og kontrolvejledning” KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer