Interessen for private jetfly øget efter Coronavirus

Interessen for private jetfly steg efter coronavirus
Interessen for private jetfly steg efter coronavirus

Om fremtiden for den kommercielle lufttransportindustri efter corona coronavirus-udbruddet, der påvirker verden, Jetpartner Corp., der leverer amerikansk-baseret lejekontrakt for leje af leje. Virksomhedens administrerende direktør Pilot Osman Arıkan foretog evalueringer.


Coronavirus, der spredte sig hurtigt over hele verden siden januar, bragte transportsektoren i stå. Planlagte og ikke-planlagte nationale og internationale fly er fuldstændigt stoppet, undtagen delvist med flyfragt og særlig tilladelsesflyvning. Tusinder af fly er blevet ude af stand til at finde parkeringspladser i lufthavnene. Jetpartner Corp. sagde, at normaliseringen vil begynde i de næste 3 måneder, og at flyselskaberne vil starte deres flyvninger med at tage mange yderligere foranstaltninger i de næste 6 til 12 måneder. Pilot Osman Arıkan, administrerende direktør for virksomheden, sagde, at når luften med bekymring og panik stadig er udbredt i samfundet, vil turistrejser falde markant over hele verden, og luftfartsselskaber vil blive negativt påvirket.

“Billetpriserne kan stige mellem 30 procent og 40 procent”

Osman Arıkan sagde, at der kan være en stigning i billetpriser mellem 30 og 40 procent. ”Lufttransport er en dynamisk sektor; Selv en reduktion på 10 procent i antallet af passagerer, der transporteres dagligt, kan sætte virksomheder i økonomisk langsigtet besvær. På grund af den store sandsynlighed for, at virussen ikke helt forsvinder i løbet af de næste 6 til 12 måneder, er de nødt til at træffe en række yderligere foranstaltninger, primært for at reducere antallet af passagerer, der transporteres med fly med op til 30 procent. Derudover hæver virksomheder billetpriserne for at kompensere deres flyomkostninger til samme sats, da det er forudset, at folk holder sig væk fra internationale rejser, medmindre det er obligatorisk i denne proces generelt. ”

“Mange flyselskaber kan gå konkurs eller fusionere”

Arıkan understregede, at mange flyselskaber kunne gå konkurs eller fusionere, ”De fleste af flyselskaberne leverer flyene i deres flåde med leje af leje eller finansiering. Selv hvis flyene ikke flyver, er flyselskaberne forpligtet til at betale obligatoriske betalinger, såsom leasing eller finansiering, samt forsikring. For virksomheder tegner denne omkostning sig for ca. 40 procent af det samlede budget. Mange virksomheder vil være i stand til at overleve i denne proces i så korte som 3 måneder; Virksomheder, der ikke kan finde den nødvendige økonomiske støtte, kan være konkurs. På den anden side; Mange virksomheder kan overvinde denne proces med virksomhedsfusioner eller fælles flyvninger. ”

Private jetfly er stigende

I vurderingen af ​​interessen for private jetfly, sagde Arıkan: ”Med ruteflyvninger rundt omkring i verden efterspørger mange forretningsfolk i første omgang privat charterfly, selvom der er karantæneforanstaltninger ved oversøiske ankomster i lande. Derfor steg private jetkrav med 20 procent sammenlignet med året før. Mod risikoen for pandemi er det faktum, at det er en privat terminal for passagerer, der rejser med en privat jet og flyhytterne, 6-10 personer, hvilket gør rejsen med en privat jet fordelagtig / beskyttet. I betragtning af at virkningen af ​​coronavirus kan fortsætte i den kommende periode; På trods af faldet i antallet af passagerer på rutefly, var forskellen mellem billetpriser på første klasse og erhvervsklasse og det gennemsnitlige løninterval pr. Sæde for en privat jet op til 60 procent i de mulige prisstigninger hos flyselskaber, og faldet i internationale flyrejser uden mellemlanding og interessen for private jetfly steg. er uundgåelig. ”

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar