IETT natflyvninger begynder igen

iett starter igen om natten
iett starter igen om natten

IETT genstarter nattebusforbindelserne, der er suspenderet på grund af pandemien. Fra i aften vil tjenesterne blive integreret med metrobuslinjen.


Inden for rammerne af coronavirus-epidemiske foranstaltninger genoptager IETT sine natteture den 17. april. Med overgangen til normaliseringsprocessen fortsætter de 9 IETT-linjer, der begynder at tjene igen, indtil morgenen. Natflyvninger, der fungerer integreret med Metrobus, starter fra og med denne aften ved at forbinde mandag til tirsdag.

IETT's 15F Beykoz-Kadıköy, E-10 Sabiha Gökçen H.-Kurtköy-Kadıköy, 19S Newborn - Sarıgazi-Kadıköy, 17 Pendik-Kadıköy, 130A Naval Academy-Kadıköy, 11ÜS Sultanbeyli-Üsküdar, 25G Sarıyer-Hacıosman-Mecidiyeköy-Taksim-Yenikapı, 40 Rumeli Feneri-Garipçe-Taksim, E-3 Sabiha Gökçen-4. Levent Metro-tjenester tjener 7 dage om ugen indtil morgen. I første omgang, E-10 Sabiha Gökçen-Kurtköy-Kadıköy Der vil være 2 køretøjer på linjen og et køretøj på de andre linjer.

Metrobus-linjerne fortsætter med at køre hvert 05.00. minut indtil 10:XNUMX om morgenen.

LINE CODE ROUTE Antal køretøjer
15F Beykoz-Kadikoy 1
E-10 S. GÖKÇEN-KURKÖY-KADIKÖY 2
19S NEWBORN-SARIGAZİ-Kadiköy 1
17 Pendik-Kadikoy 1
130A DENİZ HARP SCHOOL-KADIKÖY 1
11ÜS SULTANBEYLİ-Uskudar 1
25G Sariyer-Hacıosman-Mecidiyeköy-FORDELING-Yenikapi 1
40 RUMELI LANTERN-GARIPE-TAKSIM 1
E-3 SABİHA GÖKÇEN-4.LEVENT METRO 1

Vær den første til at kommentere

Yorumlar