Arbejdsløshed og korte arbejdsbetalinger tidligt! Hvornår er kort arbejdsbetaling?

Arbejdsløshed og kortvarige ansættelsesbetalinger for juni starter i juni
Arbejdsløshed og kortvarige ansættelsesbetalinger for juni starter i juni

Familie-, arbejds- og socialminister Minister Zehra Zümrüt Selçuk bebudede, at arbejdsløshed og kortvarige betalinger i forbindelse med juni krediteres konti fra den 29. juni.


Minister Selçuk sagde: ”Inden for rammerne af Covid-19-foranstaltningerne har vi foretaget tidlig arbejdsløshed og kortvarige betalinger i forbindelse med juni, som skulle ske den 5. juli. Fra den 29. juni indbetaler vi betalingerne på vores borgeres bankkonti i henhold til det sidste ciffer i deres tyrkiske identitetsnumre. ” sagde.

“Betalinger for juni foretages mellem 29. juni og 3. juli”

Minder om, at borgere, der ikke har IBAN-oplysninger, også vil blive betalt via PTT, sagde minister Selçuk: ”Det sidste ciffer i TC-identitetsnumrene; 0 betales den 29. juni, den 2. juni, den 30. juli, den 4. juli, den 1. til den 6. juli, og den 2. til den 8. juli. ” lavede forklaringen.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar