Tyrkiets første indkøbscenter Biblioteker Met Reads

turkiyenin mødte med læsere på det første indkøbscenters bibliotek
turkiyenin mødte med læsere på det første indkøbscenters bibliotek

som en del af et projektbibliotek til hvert indkøbscenter i kultur- og turistministeriet blev Tyrkiets første 3 afholdte AVM-bibliotek indviet.


I en tale ved åbningsceremonien, der blev afholdt i Nata Vega Outlet AVM, udtrykte minister Ersoy, at de ønsker at bringe næsten 500 indkøbscentre sammen med biblioteket. Minister Ersoy sagde, at biblioteker har fungeret som en bro, der er gået fra generation til generation, og bevaret informationsressourcer og kulturelle produkter i århundreder.

Minister Ersoy sagde, ”som ministeriet, i dag leverer vi tjenester til vores borgere med 1186 offentlige biblioteker. Vores 53 mobile biblioteker udstyret med moderne værktøjer og udstyr betjener vores borgere, der ikke kan drage fordel af disse institutioner. ” sagde.

Minister Ersoy sagde, at de fulgte med den teknologiske udvikling, og sagde: ”Vi giver borgerne mulighed for at mødes med bogen ved at realisere mange digitale applikationer som e-bog og My Library Cepte. Et sådant projekt blev udviklet af vores generaldirektorat for biblioteker og publikationer til at levere bogen til vores borgere og unge, snarere end kun for den entusiast, der når frem til bogen. Vores mål er at bringe næsten 500 indkøbscentre til biblioteker. Dette er også et meget praktisk eksempel på offentlig-privat samarbejde. Det er et eksempel på, at vi kan få meget hurtige resultater. Vi gør vores biblioteker udbredte og leverer biblioteker til ethvert sted, hvor vores borgere og unge er, og vi drager også fordel af trafik i indkøbscentre. Vi startede med biblioteker i første omgang, og vi vil forsøge at udføre kulturelle aktiviteter i indkøbscentre. ”

Minister Ersoy sagde, at de havde møder med mange indkøbscentre om dette emne, at Nata Holding var pioneren.

Efter talerne ved ceremonien deltog i Ankara-guvernør Vasip Şahin og næstformand for Nata Holding Yusuf Tanık, minister Ersoy, guvernør Eskişehir Erol Ayyıldız, Keçiören Kommune for åbningen af ​​bibliotekerne i ”Vega Outlet Eskişehir” i Eskişehir og ”Vega Ke Center Center Officers”. Han mødtes med sin formand, Turgut Altınok og Keçiören-distriktsguvernør Uğur Bulut via videokonferencer.

Minister Ersoy afholdt symbolsk åbning af bibliotekerne i Ankara Nata Vega Outlet, Vega Outlet Eskişehir og Vega AVM Officers med deltagerne. Senere besøgte minister Ersoy biblioteket i Ankara Nata Vega Outlet.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar