Den 96. generalforsamling for International Railways Association blev afholdt

generalforsamlingen for den internationale jernbaneforening blev arrangeret
generalforsamlingen for den internationale jernbaneforening blev arrangeret

Den 96. generalforsamling og bestyrelsesmøder i International Railways Association, hvor TCDD-direktør Ali İhsan Uygun er næstformand, blev afholdt som en videokonference den 30. juni 2020.


På møderne, der blev afholdt på internettet for første gang i UIC's historie, blev der forelagt en interimsrapport om aktiviteterne i 2020, og de mål, der var planlagt i anden halvdel af 2020, blev annonceret.

Det blev anført, at en af ​​de sektorer, der var mest berørt af Covid-2020-pandemien, der berørte verden i første halvdel af 19, var transportsektoren, og Covid-19-taskforcen blev oprettet inden for UIC for at minimere virkningen af ​​Covid-19 på industrien.

Som et resultat af arbejdet i Task Force, som blev inkluderet og bidraget af vores organisation, blev det oplyst, at 3 nye pjecer om de foranstaltninger, der blev truffet på jernbanerne, vil blive offentliggjort i juli.

Ved hjælp af 5G-teknologi blev der givet information om FRMCS-systemet, som vil erstatte GSM-R-systemet i jernbanerne i fremtiden.

Ikke desto mindre blev det oplyst, at DIGIM III - Blockchain-projektet vil blive iværksat i fjerde kvartal i 2021 med det formål at designe en pilotoperation for at evaluere merværdien af ​​blockchain på den internationale jernbanelastkorridor, som planlægges iværksat i 2020.

Spørgsmål som standardisering, globale aktiviteter, finansiel rapportering, medlemsproblemer blev også drøftet på mødet.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar