Japans næste generation High Speed ​​Train Shinkansen N700S gør sin første gang

Japans nye generation shinkansen ns højhastighedstog foretager sin første flyvning
Japans nye generation shinkansen ns højhastighedstog foretager sin første flyvning

Den nye generation Shinkansen N700S, lavet i Japan og forventet på dagen for lanceringen, foretog sin første rejse i dag.


Nogle hovedbeboere strømmet til Tokyo Train Station med åbningen af ​​billetkontorer klokken 05.30:700 lokal tid i dag. N06.00S, der var i pero blandt de nysgerrige blik, gik ud til Fukuoka kl. XNUMX.

N13S, som er den første fuldt renoverede model, der blev brugt i Tokkaido højhastighedslinjen efter 700 år, kan nå en hastighed på 700 km i timen som i den forrige serie af modellen. Adskilt fra tidligere modeller med sine nyudviklede støj- og vibrationsdæmpningssystemer er N285S vist som det højeste kapable højhastighedstog, der nogensinde er udviklet. Den nye generation af højhastighedstog henleder også opmærksomheden med sin øgede kabine- og bagagevolumen.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar