Et opfordring til køretøjsejere, der falder på ferie 'Gem med LPG'

Gem køretøjsejere, der skal på vejen i løbet af ferien med LPG LPG
Gem køretøjsejere, der skal på vejen i løbet af ferien med LPG LPG

Den normaliseringsproces, der startede i vores land og i verden, får millioner af mennesker til at udsætte veje under Eid al-Adha. Mens sociale afstands- og hygiejnebestemmelser forblev vigtige i normaliseringsprocessen, blev det observeret, at ejerne af bilen forblev væk fra offentlige transportkøretøjer, efter at karantenen sluttede. I løbet af ferien forventes bilejere at foretrække deres biler i stedet for offentlig transport. Stigende brændstofpriser får millioner af køretøjsejere til at tænke på at gå på en lang rejse. Henleder opmærksomheden på den stigende brug af private køretøjer post-pandemisk verdens største alternative brændstofsystemproducent brc'ns Tyrkiets administrerende direktør Kadir Knitter, "Mens brugen af ​​individuelle køretøjer sammen med coronavirus, offentlig transport, foretrækker bilchauffører på grund af besparelser mod de stigende priser, desværre ved siden af ​​virusrisikoen konfronteret. LPG er en af ​​de muligheder, der vil gøre livet lettere i den pandemiske proces, da det er både miljømæssigt og økonomisk. LPG-køretøjer sparer 40 procent sammenlignet med benzinbiler. ”


Tiltagene og forslagene, der blev taget under den pandemiske proces, viste sig at ændre vores vaner. Millioner af bilejere, der foretrækker private køretøjer i stedet for offentlig transport på grund af risikoen for vira, henvender sig til deres biler til transport, mens stigende brændstofpriser fortsat udgør et problem for forbrugeren.

LPG er verdens største producent af alternative brændstofsystemer, der går ind for både økonomisk og er en miljøvenlig mulighed. Brcns Tyrkiske administrerende direktør Kadir Knitter, "mindre faste partikler i henhold til LPG-andre fossile brændstoffer (PM) og bærer CO40-emissioner. Køretøjer med LPG sparer 100 procent sammenlignet med benzinbiler. Med andre ord, mens et køretøj gennemsnitligt kører 250 kilometer med 60 TL benzin, kan det samme køretøj køre den samme vej med XNUMX TL LPG ”.

'LPG DEN MEST ØKONOMISKE VALG'

Kadir Örücü understregede, at LPG er den mest økonomiske mulighed, ”det er ikke længere et rationelt valg at bruge en dieselbil med høje startomkostninger og periodiske vedligeholdelsesomkostninger, hvor brændstofomkostningerne har en vigtig plads i familieøkonomien. Uanset om din bil er 15 tusind km eller 45 tusind km eller mere, er køretøjet med gasolie meget mere økonomisk end diesel. Kontoen er i midten. Den smarteste løsning for dem, der leder efter økonomi efter dette punkt, er at bruge LPG. Køretøjschauffører afslutter LPG-konvertering, så snart de er færdige, kan det gå på samme måde 40 procent billigere. ”

'SKADER LPG MOTOREN?'

Örücü, der angår de chauffører, der kører på en lang vej og præciserer dommen om, at 'LPG vil skade køretøjets motor', 'LPG skader ikke motoren, det ændrer ikke køretøjets arbejdsprincip. Det er ikke muligt for LPG at forårsage nogen skade på køretøjet, når de produkter, der er produceret i overensstemmelse med den specificerede standard, anvendes, når konverteringen udføres til de tjenester, der er godkendt af TSE, og LPG-systemet opretholdes periodisk. 'Flerpunktsinjektionssystemet' bruges i de fleste nye generationskøretøjer. Det sekvensielle system, der bruges i LPG-konvertering af disse køretøjer, beskytter motoren i LPG-køretøjet og forlænger dets levetid. Der er intet tab af ydeevne. Den termiske værdi, som LPG genererer under afbrænding, er lavere end benzin. Derfor opvarmes køretøjer med LPG mindre end benzinbiler. LPG producerer også mindre sod end andre fossile brændstoffer. Af denne grund forlænges motorens og motoroliens levetid, så både forbrugere og miljøet drager fordel. ”

'KØRERE SKAL VÆRE FORSIGTIG'

I en tale med de chauffører, der vil falde på veje i løbet af ferien, sagde Örücü: ”Vi mister tusinder af liv, da trafikregler ikke overholdes hvert år. Vi ønsker, at alle vores chauffører skal respektere trafikreglerne og overholde hastighedsgrænserne i løbet af ferien. ” Kadir Örücü sagde "Hyggelig ferie uden længsel og karantæne," vi ønsker en ferie i store borde, hvor store familier kan mødes, og voksne kan tilbringe tid med deres små. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar