Generaldirektoratet for motorveje til at rekruttere 9 tidligere straffe

Generaldirektoratet for motorveje ansætter tidligere dommerarbejdere
Generaldirektoratet for motorveje ansætter tidligere dommerarbejdere

Generaldirektoratet for hovedveje skal drives med en permanent ansættelseskontrakt, hvis varighed ikke er sikker; I alt 9 eks-straffedømte eller sårede (TMY) arbejdstagere regnes ikke som handicap i kampen mod terrorisme.


Efterspørgselsbetingelser i kølvandet status kandidater inden for 5 dage fra datoen for offentliggørelsen af ​​Tyrkiets Arbejds- og Arbejdsformidlingsagenturs provinsielle annonce / eller filialen http://www.iskur.gov.tr kan søge via internetadressen.

De punkter, der skal overvejes af de kandidater, der ønsker at ansøge, er specificeret i afsnittet med betingelser og forklaringer, der skal søges efter dem, der vil blive taget som ex-dommer-TMY i nedenstående link.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar