Hvornår starter Varsak Plateau-bustjenester?

Hvornår begynder Varsak Plateau-busplaner?
Hvornår begynder Varsak Plateau-busplaner?

Antalya Metropolitan Municipality organiserer flyvninger med sloganet "Highland Time" i de overvældende sommermåneder. Efter platåerne Saklıkent og Feslikan begynder sejladserne til Varsak Plateau tirsdag den 4. august.


Metropolitan Municipality, Antalya tager plateauet. Borgere, der ønsker at slippe af med det svirrende og fugtige vejr i sommermånederne, går til plateauerne i nærheden af ​​tyrerne i Taurusbjergene. Borgerne, der ikke har deres egne transportmidler, har mulighed for at nyde højlandet med buslinjerne, der tilbydes af Metropolitan Municipalitys transportplanlægning og jernbanesystem.

TRANSPORTOMKOSTNING 14 TL

Afdeling for transportplanlægning og jernbanesystem begynder at fungere tirsdag 4. august 2020 med VY24 VARSAK-YAYLA-linjen. Buslinjen, der tjener som en enkelt flyvning om dagen, ankommer til Varsak-plateauet kl. 17.30:05.45 om aftenen og forlader foran Eski Varsak Kommune. Vend tilbage til Antalya starter kl. 14 om morgenen fra Varsak-platået. Kørsler på Plateau Line, hvor transportomkostningerne er XNUMX lira, udføres kun med ANTALYAKART.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar