Indigenisationsbevægelse inden for tyrkisk civil luftfart beskæftigelse!

Transport- og infrastrukturminister Karaismailoğlu erklærede, at på grund af den hurtige vækst i den tyrkiske civile luftfartssektor i de sidste 17 år, måtte sektoren imødekomme noget af det uddannede personalebehov fra udlandet, “I vores civile luftfartssektor, hvor der i øjeblikket er over 295 tusind mennesker er ansat, er udenlandske nationale piloter i flyvning og kabinebesætning. antallet af embedsmænd er 11 procent. Vi begyndte at arbejde for ansættelse af lokalt uddannet personale i sektoren. Vi sigter mod at ansætte vores borgere med prioritet i sektoren ved at udføre dette arbejde sammen med alle interessenter i sektoren ”.


Transport- og infrastrukturminister, Adil Karaismailoğlu, sagde, at luftfartssektoren, der udvikler sig parallelt med den globale udvikling, er blevet den drivende faktor for den økonomiske udvikling, og sagde, at en af ​​de vigtigste indikatorer for social velfærd er luftfartssektoren. Takket være de skridt, der er taget i denne sammenhæng med hensyn til fremtiden for luftfart, der har et stort potentiale i Tyrkiet, og den tyrkiske luftfartssektor for nylig fortalte os, at forventningerne vokser meget ud over det. 2002 Antal aktive lufthavne i 26 til 56 i dag Karaismailoğlu påpeges, at "Tyrkiet i luftrummet; Mens der var 2003 tusind 44 kilometer flyveveje i 500, er vores flyvelengde i dag steget til cirka 74 tusind 640 kilometer. Der blev indgået bilaterale luftfartsaftaler med 173 lande, og antallet af internationale destinationer steg fra 60 til 329. Som et resultat nåede vores passagerantal, der var 34,5 millioner, 210 millioner ”.

Sektoromsætningen steg 17 gange i 53 år

Påpeger, at sektorens omsætning steg 17 gange i 53 år på grund af væksten i flysektoren, forklarede Karaismailoğlu, at antallet af beskæftigelser i sektoren steg fra 65 tusind til 295 tusind. Karaismailoğlu forklarede, at på grund af sektorens hurtige vækst i 17 år, måtte noget af sektorens uddannede personalebehov imødekommes fra udlandet, og stigningen i uddannelsesmuligheder for luftfartssektoren bremsede rekrutteringen af ​​udenlandsk personale betydeligt.

"Vi tager hensyn til bekymringerne"

Karaismlailoğlu påpegede også, at Kovid-2019-epidemien har påvirket alle områder, inklusive luftfartssektoren, negativt siden december 19 og understregede, at de nødvendige formildende faciliteter er blevet leveret af offentlige institutioner og organisationer for at minimere disse negativiteter. Derudover påpegede Karaismailoğlu, at sektorens interessenter modtog information om, at tyrkiske nationale flyve- og kabinebesætninger havde bekymringer på grund af de arbejdsløshedsproblemer, der opstod som et resultat af Kovid-19-epidemien og sagde: ”Vi tager disse bekymringer i betragtning. I den sammenhæng fandt vi det hensigtsmæssigt at gennemføre en undersøgelse for at prioritere tyrkiske nationale ansatte på en måde, der ikke ville have negativ indflydelse på flyveoperationer i flyselskaber ”.

Sektorens synspunkter blev anmodet om

Karaismailoğlu erklærede, at med stigningen i uddannelsesmuligheder inden for civil luftfart dag for dag leveres uddannet personale til sektoren, og vi sigter mod at øge beskæftigelsen af ​​tyrkiske statsborgere i sektoren med denne undersøgelse. Vi planlægger at ansætte vores borgere med prioritet i sektoren ved at udføre dette arbejde med alle interessenter i sektoren. Vi ønskede også udtalelser og køreplan fra flyselskaberne om dette spørgsmål, ”sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer