Borgmester Büyükkılıç Annoncerede tilbudsdatoen for Erkilet Lufthavn

Præsident Buyukkilic Erkilet annoncerede udbudsdato for lufthavnen
Præsident Buyukkilic Erkilet annoncerede udbudsdato for lufthavnen

Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç meddelte, at udbuddet på de nye indenlandske linjer og de fornyede internationale terminalbygninger i Erkilet Lufthavn afholdes 10. september.


I sin erklæring om emnet sagde borgmester Büyükkılıç, at der har været en vigtig udvikling i arbejdet med udvidelse af de eksisterende terminalbygninger i Erkilet Lufthavn, som er vigtig for Kayseri, og som de følger med særlig opmærksomhed.

Med hensyn til, at datoen for det bud, der vil muliggøre udvidelse af indenlandske og internationale terminalbygninger, er blevet fastlagt som et resultat af de undersøgelser, de har fulgt med vilje, sagde borgmester Büyükkılıç, ”Udbuddet på de nye indenlandske linjer og de fornyede internationale terminalbygninger i Erkilet Lufthavn afholdes 10. september kl. 14.00”.

Påpeger, at udvidelsen af ​​lufthavnsterminalbygningerne er uundgåelig i Kayseri i hjertet af Central Anatolia parallelt med udviklingen i alle retninger, erklærede borgmester Büyükkılıç, at den behagelige udvikling vedrørende dette spørgsmål, som alle guvernører i byen nåede til enighed om og understregede, også vedrører de omkringliggende provinser nøje. Han påpegede, "Vores Kayseri vil indtage en meget vigtigere position i flytrafikken med dette bud."

Borgmester Büyükkılıç takkede præsident Recep Tayyip Erdoğan, transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu og DHMİs formand og general manager Hüseyin Keskin og andre embedsmænd for deres støtte til udvidelsen af ​​indenlandske og internationale terminalbygninger.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar