Ankara Niğde motorvejstjeneste denne måned!

Minister Karaismailoğlu sagde: ”Med denne motorvej, Ankara; Det vil være forbundet til Mersin, Adana, Gaziantep og endda Şanlıurfa ved en kontinuerlig delt vej. Når alt er færdigt, vil vores borger, der rejser fra Edirne, til Mersin og Şanlıurfa uden afbrydelse via Istanbul ”.


Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, foretog undersøgelser på Ankara-Niğde Highway-byggepladsen og motorvejslinjen med en helikopter. Minister Karaismailoğlu blev ledsaget af viceminister Enver İskurt og generaldirektør for motorveje Abdulkadir Uraloğlu. Karaismailoğlu erklærede, at de lægger stor vægt på transportinfrastrukturen som regeringen og henledte opmærksomheden på, at hele transportinfrastrukturen, fra højhastighedsjernbaner til lufthavne, har ændret sig meget i 18 år.

Åbnes et år før kontraktdatoen

Minister Karaismailoğlu erklærede, at de vil åbne 105. afsnit af Ankara-Niğde-motorvejen, den 1 kilometer lange Ankara-Acıkuyu-knudepunkt og den 57. sektion mellem det 3 kilometer lange Alayhan-kryds og Gölcük-krydset i slutningen af ​​august og sagde: ”Vi har Vi har undersøgt det. ” sagde.

I en erklæring om, at motorvejen Ankara-Niğde blev bygget med en investering på 1,2 milliarder euro, sagde Karaismailoğlu: ”Med denne 275 kilometer lange motorvej, hvoraf 55 kilometer er en motorvej og 330 kilometer af en adgangsvej, Ankara; Det vil være forbundet til Mersin, Adana, Gaziantep og endda Şanlıurfa ved en kontinuerlig delt vej. Med projektet vil vi have gennemført 12 vejkryds, 3,5 cirka 5 kilometer lange viadukter, 49 broer og 75 overfarter ”.

Minister Karaismailoğlu besøgte projektets hovedsted og kontrolcenter

Karaismailoğlu besøgte også det vigtigste byggeplads og kontrolcenter efter undersøgelse af projektet med lufthelikopter. Minister Karaismailoğlu, der undersøgte den seneste situation i investeringerne på stedet, sagde: ”Vi har foretaget den endelige luftundersøgelse af vores motorvej, som er klar til åbning i dag. Vi undersøgte den seneste situation i vores projekt på stedet med vores viceminister og embedsmænd i motorvejen. Vi besøgte både vores hovedwebsted og kontrolcenter. Alle vores forberedelser til åbningen i to sektioner i slutningen af ​​august er afsluttet ”.

Komfortabel transport til vigtige turistcentre som Cappadocia

Det sagde, at åbningen af ​​motorvejen mellem Sanliurfa og Edirne, forudsat at højdepunktet i den kontinuerlige motorvejsforbindelse vil være Karaismailoğlu, ”Denne motorvej vil være forbundet med Tyrkiets øst mod vest. Edirne og Istanbul vil være forbundet til Ankara og endda Kırşehir Şanlıurfa ved en uafbrudt motorvej. Derudover vil vi gøre transport til vigtige turistcentre som Salt Lake og Cappadocia behagelig, ”sagde han.

Transportnetværk af international betydning vil levere service

Minister Karaismailoğlu sagde, at med åbningen af ​​motorvejen Ankara-Niğde vil de sætte et internationalt vigtigt transportnet i brug, der forbinder Marmara, Sortehavet Central Anatolia, Middelhavsområdet og det sydøstlige Anatolia-regioner. Motorvejen i Tyrkiet og den øst-vestlige korridor samt de nordlige sydkombinationer påpegede, at Karaismailoğlu til korridoren, "I denne lejlighed vil jeg gerne takke alle, der kom til dette punkt i dette projekt," afsluttede han med udtryk.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer