Tünektepe kabelfacilitet var vært for 7 tusinder i løbet af Eid-ferie

tunektepe kabelbane facilitet bydede tusind mennesker i løbet af ferien
tunektepe kabelbane facilitet bydede tusind mennesker i løbet af ferien

Virksomheden Antalya Metropolitan Municipality ANET AŞ. Tünektepe kabelbaneanlæg, promenadeområder Sarısu og Topçam, Tophane Tea Garden og Ladies Beach, som blev drevet af virksomheden, blev oversvømmet af besøgende. I løbet af ferien var sociale faciliteter 64 mennesker.


Antalyalılar borgere og helligdag til Antalya fra Tyrkiet over passet var en dejlig fest i kommunens sociale faciliteter. Socialfaciliteter vært for sine gæster på den bedste måde ved at yde uafbrudt service gennem hele ferien.

Nyd HELE FERIE I SAMMENFATNING

Antalyas topmøde på 605 højder Tünektepe oplevede sine travleste dage i løbet af ferien. Tünektepe kabelbane facilitet, hvor hygiejnebestemmelser er strengt implementeret inden for rammerne af pandemiske foranstaltninger, var vært for 7 mennesker. Tusinder af lokale og udenlandske feriegæster tog kabelbanen og så på den unikke udsigt over byen fra Tünektepe.

OMRÅDERNE ER Fyldt med PICNICISTER

Topçam og Sarısu, et af de smukkeste rekreative områder i Antalya, der drives af ANET A.Ş., serverede også picnickere under Eid al-Adha-ferie. Promenadeområderne Sarısu og Topçam, som har en storslået skønhed med deres natur, hav og grønne områder, blev fyldt med picnickere. Sarısu rekreative område tjente 40 tusinde mennesker, og Topçam rekreationsområde tjente 10 tusinde mennesker under festen.

STOR INTERESSE TIL TOPHANE TEA GARDEN OG DAMES STRAND

Tophane Tea Garden, som er blevet uundværlig for Antalya og besøgende i byen med dens umættelige Kaleiçi og havudsigt, var også vært for 5 mennesker i løbet af ferien. Metropolitan Municipality Sarısu Ladies Beach tilbød sine gæster en kontrolleret og behagelig havglæde i løbet af ferien. Ladies Beach serverede 2 ferierende.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer